- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
大学英语(B)专项训练-阅读部分题型二(6) * 单项选择文章(6) The residents of 24 Acacia Grove were dissatisfied with the condition of the property, so John Preston called a meeting to discuss things last week. At the meeting John suggested setting up a residents’ committee. Everyone was so worried and angry about the agent’s inactivity that they agreed, and they elected John as chairman of the committee. Many residents said that they were tired of telephoning the agent and tired of complaining about the flats. Although the agent was responsible for the flats, they thought that he didn’t do enough. Therefore John was asked to write to the agent and say that they were disappointed with the management of the flats. The next service payment was due at the end of the month. However, they agreed not to pay it until they were happy with the plans to improve the property. They decided to tell the agent that he must start the work within one month. They all went away very pleased with themselves. 单项选择题目解析(6) 1. Why did John Preston call a meeting last week? A. Because the residents were dissatisfied with the present residents’ committee. B. Because the residents were dissatisfied with the bad management of the flats. C. Because some residents requested to change the present residents’ committee. D. Because he wanted to become Chairman of the committee. 【解析】因果题。从文章的第一句可知答案。故选B。 2. Who elected John as chairman of the committee? A. The agent. B. The residents. C. The committee. D. Acacia Grove. 【解析】细节题。文章的第一段第三句Everyone ... and they elected John as chairman of the committee 回答了这一问题。故选B。 3. What does the word “inactivity” mean in the third sentence in Para. 1? A. Weakness B. Progress C. State D. Lack of actions 【解析】词义题。“activity”是行动或活动,前缀“in”表示对原词的否定。因此,“inactivity”在这儿是是“lack of actions”。故选D。 4. What does the word “due” mean in the first sentence of Para. 2? A. to be paid B. proper C. owed D. large 【解析】词义题。A选项“to be paid”是“支付”,B选项“proper” 是“恰当的/规矩的”,C选项“owed”是“欠”,D选项“large”是“大”。根据文章的内容,只
文档评论(0)