- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
一、交际英语
1.- How do you like the movie we saw yesterday?
-
A.You are welcome.
B.How about you?
C.Ive never seen a better movie than it.
D.It is very expensive.
答案:C
2.- Unbelievable! I have failed the driving test again!
- This is not the end of the world.
A.Good luck.
B.Cheer up.
C.Go ahead.
D.No problem.
答案:B
3.-
- He teaches physics in a school.
A.What does your father do?
B.Who is your father?
C.What is your father doing?
D.Where is your father now?
答案:A
4.- Excuse me, how much is the jacket?
- Its 499 Yuan.
A.Oh, no. Thats OK!
B.How do you like it?
C.Which do you prefer?
D.Would you like to try it on?
答案:D
5.- Hi, Tom, hows everything with you?
- , and how are you?
A.Dont mention it
B.Hm, not too bad
C.Thanks
D.Pretty fast
答案:B
电大、各类远程网络教育统考大学英语B、计算机应用基础统考辅导
全套题库,精心整理并归类完毕,全中文翻译,视频教程讲解,零基础一次性
通过,索取请加 QQ : 153499368
二、阅读理解
Look at the instructions on the bottle of the medicine and then choose the right
answers. (请阅读药瓶上的说明,选择正确的答案。)
John is twelve years old. He had a bad cold and coughed day and night. He
went to see a doctor. The doctor gave him some cough medicine.
Cough Medicine
Shake it well before use.
Take it three times each day before meals.
Dose (药量):
Age :over 14: 2 teaspoonfuls
8-13: 1 teaspoonful
4-7: 1/2 teaspoonful
Not right for children below the age of three. Put it in a cold place. Use it before
December 1st 2002.
6.John should take 3 teaspoonfuls a day.
A.T
B.F
答案:A
7.The medicine should be kept in any place.
A.T
B.F
答案:B
8.John should shake the medicine well before he takes it.
A.T
B.F
答案:A
9.When kids are two years old, they cannot take this medicine.
A.T
B.F
答案:A
10.John will stop taking the medicine when it is left after Dec.1st, 2002.
A.T
B.F
答案:B
In the United States, it is not customary to telephone someone very early in th
morning. (在美国通常不会在清晨给人家打电话。)If you telephone him early in the day,
您可能关注的文档
最近下载
- 河南省2019年对口升学网络选择和判断题.docx VIP
- 兴陇中学七年级语文期中复习《骆驼祥子》单选题.docx VIP
- 2025至2030年中国电站铸锻件市场分析及竞争策略研究报告.docx
- 2025年湖南选调真题及答案.docx VIP
- 防范电信网络诈骗宣传课件 PPT.pptx VIP
- 第4课 直面挫折 积极应对中职思想政治《心理健康与职业生涯》(高教版基础模块).pdf VIP
- 广西书院文化研讨.pdf VIP
- 高考古代文化常识判断题(一).docx VIP
- 前十题单选,后十题多选,每题5分,满分100分。.docx VIP
- 12K101-1~4 通风机安装(2012年合订本).pdf VIP
文档评论(0)