- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
精品 Word 可修改 欢迎下载
精品 Word 可修改 欢迎下载
精品 Word 可修改 欢迎下载
专题35 阅读理解二
三十一、江苏淮安
A
There were many plants in a forest. When spring came, a pine tree saw a red rose nearby and said, What a beautiful flower! I wish I were that lovely.
The rose proudly said, It seems that I am the most beautiful flower in this forest. Then the rose looked at a cactus (仙人掌) and said, Look at that ugly plant full of thorns(刺)!
What a proud flower! thought the trees.
As the days passed. the red rose often looked at the cactus and said bad words about it, like This plant is useless. How sorry I am to be his neighbor !
The cactus never got angry and even tried to advise the rose, saying, God did not create any form of life without a purpose.
Spring passed, and the weather became very hot. As there was no rain, the red rose began to wilt(枯萎).
One day the rose saw birds put their beaks (喙) into the cactus and then fly away. The red rose asked the pine tree what the birds were doing. The pine tree explained that the birds were getting water from the cactus.
The cactus has water? asked the rose.
Yes, you can also drink some from it. The birds can bring water to you if you ask the cactus for help.
The red rose felt too ashamed to ask for water from the cactus. But finally it did ask for help. The cactus kindly agreed.
The rose learned a lesson and never judged (评价) anyone by their appearance again.
31. At first, _________ thought the cactus was ugly.
A. the rose B. the pine tree C. the birds D. the thorns
【答案】A
【解析】细节理解。根据文中Then the rose looked at a cactus (仙人掌) and said, Look at that ugly plant full of thorns(刺)! 可知,起初,玫瑰认为仙人掌是丑陋的。故选A。
32. The red rose began to wilt because __________.
A. the birds could fly B. spring came
C. there was no rain D. the cactus got angry
【答案】C
【解析】细节理解。根据文中Spring passed, and the weather became very hot. As there was no rain, the red rose began to wilt(枯萎).可知,因为没有雨。故选C。
33. The birds put their beaks into the cactus to _____________.
A. get water B. eat f
您可能关注的文档
最近下载
- 最新版音标教学.ppt VIP
- 宽QRS波心动过速鉴别-郭继鸿.ppt VIP
- 风电场风电机组调试方案.docx
- 二年级表内乘除法口算题(每页100题).pdf VIP
- 人教版高中生物必修一全套课件(406张精美PPT).docx VIP
- 第四单元+疾病预防与安全应急《定期体检,预防常见病》教学课件+2025-2026学年人教版初中体育与健康七年级全一册.pptx VIP
- 2024年荆州市城市发展控股集团有限公司人员招聘笔试备考题库及答案解析.docx VIP
- 23S516混凝土排水管道基础及接口图集.pdf VIP
- 中国地图(行政区空白填空).doc VIP
- 2023年荆州市城市发展控股集团有限公司人员招聘考试参考题库及答案解析.docx VIP
文档评论(0)