小学四年级英语阅读理解练习题.docVIP

  • 17
  • 0
  • 约4.55千字
  • 约 5页
  • 2021-10-20 发布于浙江
  • 举报
 小学四年级英语阅读理解练习题(一)   The first Day of School开学的第一天   It’s the first day of school.Lily wants to go back to school.She wants to see her friends,She wants to meet her new teachers.   Lily gets up early in the morning.She washes the face and eats the breakfast.Then she rides her bike to school.She seesher friends on the playground.She plays hide-and-seek(捉迷藏) with them.In the classroom,Lily meets her new maths teacher.Her name is Mrs Green.Lily likes Mrs Green.She can speak English very well.Lily thinks she is a nice teacher.   根据短文判断正误   ( )1.It’s the first day of the new year.   ( )2.Lily wants to meet her friends.   ( )3.Lily goes to school by bus.   ( )4.Lily’s new teacher is a nice woman.   ( )5.Mrs Green is Lily’s English teacher.   参考答案:   1.F 2.T   3.F   4.T   5.T   小学四年级英语阅读理解练习题(二)   Do and Don’t 根据表格判断正误   ( )1.Peter palys basketball, but Cindy doesn’t play basketball.   ( )2.Jack doesn’t play TV games. Cindy doesn’t play Tv games, either(也).   ( )3.Cindy watches TV. Peter watches TV, too.   ( )4.Jack doesn’t watch TV. Peter doesn’t watch TV, either.   ( )5.Peter doesn’t sleep a lot . Jack doesnt sleep a lot , either.   参考答案:   1.T   2.T   3.T   4.F   5.F  Sam山姆(人名)   Sam is a teacher of maths .He is not young, but he is not old.He is 40 years old.He has a round(圆的) face and black hair.He is short.There are forty students in his class.They all like him.   Now it’s in the afternoon.Look,some students are studying in the classroom.Sam is there,too.He is helping them to study maths.He is a good teacher,and he is a good friend of his students.   根据短文选择正确答案   ( )1.What does Sam do?   A. He is a worker. B.He is a teacher.   C.He is a doctor. D.He is a nurse.   ( )2.What colour is his hair?   A.It’s black. B.His hair is white.   C.It is brown. D.He has yellow hair.   ( )3.How many students are there in his class?   A.There are fourteen students in his class. B.There’s forty.   C.He has forty. D.There are forty in it.   ( )4.Sam is a good teacher,isn’t he?   A.Yes ,

您可能关注的文档

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档