- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
高一下学期期末考试英语题免费试卷
1、
Canterbury College
COURSE A This course will enable students to experience performing arts and the media at a basic level. It will give them the experience to decide if they wish to develop an interest in this field. COURSE B The aim of this course is to provide a series of training in business-related skills and a comprehensive knowledge of business practice. It is for students with a business learning experience who can manage a heavy workload. COURSE C This course gives a foundation for a career in caring for children, the elderly or people with special needs. Core unit is Emergency Treatment, and practical training is an important part of the course. COURSE D This course is designed to provide an introduction to the construction industry. Units covered include Heat, Light and Sound, Introduction to the Urban Environment, Communication Processes and Techniques.
【1】Susan wants to be an actress,she can choose_______. A.Course A B.Course B C.Course C D.Course D 【2】Course C is fit for the students who might_______. A.deal with the numbers. B.run a business organization. C.design and construct buildings. D.work with the disabled. 【3】Where can we probably find the passage? A.In a city guidebook. B.On a school website. C.In a science journal. D.From a news report.
【答案】 【1】A 【2】D 【3】B 【解析】 本文是说明文。短文介绍了坎特伯雷学院所开设课程的相关信息。 【1】 细节理解题。由COURSEA中的This course will enable students to experience performing arts and the media at a basic level可知,本课程为学生提供基本的演艺及传媒体验。所以苏珊娜想成为一名演员,她可以选择Course A。故A选项正确。 【2】 推理判断题。由COURSE C中This course gives a foundation for a career in caring for children the elderly or people with special needs可知,这门课程为照顾儿童、老人或有特殊需要的人提供基本的职业生涯培训。残疾人属于具有特殊需要的人群。所以判断出Course C适合为残疾人士服务的学生。 故D选项正确。 【3】 推理判断题。由Canterbury College, COURSEA, COURSE B, COURSEC, COURSED,COURSE E,COURSEF可知,短文介绍了坎特伯雷学院所开设课程的相关信息。既然是学校提供的课程。所以判断出我们可以在学校的网站上找到这篇短文。故B选项正确。
2、
Many families take their children on vacation.They will usually travel for a few days
您可能关注的文档
- 高一期末免费试题带答案和解析(含答案和解析).docx
- 高一期中考试物理试卷带参考答案和解析(含答案和解析).docx
- 高一必修第一册第1章第3节--化学中常用的物理量--物质的量--方法帮(含答案和解析).docx
- 高一必修第一册第1章第3节--化学中常用的物理量--物质的量--教材帮(含答案和解析).docx
- 高一必修第一册第1章--第1节--走进化学科学(含答案和解析).docx
- 高一后半期期末语文免费试题带答案和解析(含答案和解析).docx
- 高一后半期期末考试数学题免费在线检测(含答案和解析).docx
- 高一前半期第二次段考地理在线考试题免费练习(含答案和解析).docx
- 高一前半期第二次月考地理题带参考答案(含答案和解析).docx
- 高一前半期期末考试地理试卷在线练习(含答案和解析).docx
原创力文档


文档评论(0)