- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
1、 What is 4! ?
TOC \o 1-5 \h \z A、 4
B、 8
C、 16
I)、24
Answer: D
2、 Which franchise helped launch id Software?
A、 Commander Keen
B、 Dangerous Dave
TOC \o 1-5 \h \z C、 Doom
D、 Quake
Answer: B
3 How many hearts does an octopus have?
A、 2
B、 3
C、 4
D、 6
Answer: B
4、 How long did the Hundred Ycars, War last?
A、 90 years
B、 99 years
C、 100 years
D 116 years
Answer: D
5、 What is the highest-grossing video arcade game of al 1 time?
A Asteroids
B、 Ms. Pac-Man
C、 Pac-Man
I)、Space Invaders
Answer: C
6、 What is the top selling video game franchise?
A、 Mario
B、 Pokemon
C、 Tetris
D、 The Sims
Answer: A
7、 Millions of copies of which game are allegedly buried in a landfill in New Mexico because of poor sales?
A、 Custers Revenge
B、 Bubsy 3D
C、 E. T. the Extra-Terrestrial
1)、Superman 64
Answer: C
8、 Which operator has the highest precedence?
A、 Addition
B、 Subtraction
C、 Multiplication
I)、Exponents
Answer: D
9、 What game system first offered online gaming?
A^ Sony Playstation
B、 Sony Playstation 2
C、 Sega Dreamcast
I)、Nintendo GameCube
Answer: C
10、 It is impossible for type 0+ baby to have a type mother.
TOC \o 1-5 \h \z A、 0+
B、 0-
C、 AB-
D、 A+
Answer: C
11、 The word root homeo means
A、 tissue.
same.
C、 different.
D^ change.
Answer: B
12、 In the 2006 film The Pursuit of Happyness, Chris Gardner is offered an internship as a car salesman.
B reporter.
Cn secretary.
D、 stock broker.
Answer: D
13、 In which year were the very first modern Olympic Games held, and where?
A、 1892, Athens
B、 1900, Paris
C、 1896, Athens
D、 1904, St. Louis
Answer: C
14、 The trachea is to the esophagus.
A、 postenor
B、 interior
C、 distal
D^ anterior
Answer: D
15、 Mount Everest, the world* s tallest mountain, can be found in which country?
A、 Canada
B Japan
C、 USA
D、 Nepal
Answer: D
16 What was the first full-length movie produced by Walt Disney?
A、 Snow White and the Seven Dwarfs
B、 Peter Pan
C、 Alice in Wonderland
D、 Cinderella
Answer: A
17、Which is the largest ocean, covering 35% of the earth? A^ Atla
文档评论(0)