- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
课堂导学
文本感知
Ⅰ.JOURNEY DOWN THE MEKONG—PART 1 THE DREAM AND THE PLAN
1.Who first thought of the idea of cycling along the Mekong River?
A.Wang Wei. B.Wang Kun.
C.Yu Hang.D.Dao Wei.
答案:A
2.The main idea of the first paragraph is about.
A.the relations between the writer,Wang Wei,Dao Wei and Yu Hang
B.the plan of taking a long bike trip along Mekong River
C.the Lan Cang River and the Mekong River
D.the sport of cycling on mountain bikes
答案:B
3.What’s the opinion of the writer about Wang Wei?
A.easy-going B.friendly
C.strongminded D.bossy
答案:C
4.From the last paragraph,we know that.
A.the Mekong River is mostly in China
B.the Mekong River finally flows into the South China Sea
C.the Mekong River becomes rapid after flowing out of China
D.the Mekong River often causes floods
答案:B
5.If you’re required to write another paragraph after the last one,you’ll most probably write about_______.
A.the history of the Mekong River
B.the contribution of the Mekong River to people’s life
C.the flowing course of the Mekong River
D.the trip along the Mekong River
答案:D
Ⅱ.JOURNEY DOWN THE MEKONG—PART 2 A NIGHT IN THE MOUNTAINS
1.The sentence “I knew I didn’t need to encourage her.” can make us think______.
A.Wang Wei is already tired out
B.Wang Wei doesn’t care about the difficulty they are facing
C.Wang Wei is always such a proud girl
D.Wang Wei has lost her courage and wants to stop their journey
答案:B
2.Which of the following does the writer like best?
A.Cold weather.
B.Snow.
C.Climbing the mountain.
D.Going down the mountain.
答案:D
3.What does the writer use to show the rapid change in weather along the Mekong River?
A.Making camp.
B.Clear sky and bright stars.
C.Changing clothes.
D.Altitudes.
答案:C
4.From the passage,we can conclude that.
A.it often snows in Tibet
B.they have to make a fire to keep warm and safe
C.they all like snowy weather
D.this part of the river is smooth and wide
答案:B
5.The next paragraph after
您可能关注的文档
最近下载
- 北京市2019年中考英语真题(含答案).pdf VIP
- 2022年新高考政治真题试卷(山东卷).pdf VIP
- 2025年最新详版征信报告个人信用报告样板模板word格式新版可编辑.docx VIP
- 辽宁省大连市甘井子区2024-2025学年上学期七年级 月考英语试卷(10月份).docx VIP
- 水土保持监督管理培训课件.pptx VIP
- 《现代汉语》各章练习题答案汇总 .pdf VIP
- 输变电工程环境保护和水土保持全过程管控培训课件.pptx VIP
- 生产建设项目水土保持方案管理办法培训课件.pptx VIP
- 培训课件_1411dxs小天鹅纯臻2.0新品1411DXS系列.pdf VIP
- 2022年内蒙古农业大学硕士研究生入学考试公共管理专业综合基础考研真题.pdf VIP
文档评论(0)