- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
(二)Modules 7~9 (90分钟 120分).ppt
5. If there is a concert of Jay Chou in China, who will probably go to see it? A. Norham Crusle. B. Shang Xingren. C. Clands Autumn. D. All of them. 【解析】选C。由表1可知Clands Autumn的兴趣是listening to music。 (B) The dolphin Can dolphins talk? They can’t talk with people’s words, but they talk with sounds. They show feelings with their own words. Dolphins travel in a group. We call a group of fish a school. They don’t “study”, but they travel together. Dolphins are mammals(哺乳动物), not fish, but they swim together. Dolphins talk to other dolphins in the school. They give information. They tell when they are happy or sad. They say welcome when a dolphin comes back to the school. They talk when they play. They make a few sounds above water. They make many more sounds under water. People can’t hear these sounds. Scientists make tapes of the sounds and study them. Sometimes people catch dolphins for large aquariums(水族馆). Dolphins don’t like to be away from their school. In the aquarium they are sad and lonely. There are many stories about dolphins. They can help people. Sometimes they save somebody’s life. Dolphin meat is good, but people don’t like to kill them. They say that dolphins bring good luck. It’s not true, but many people believe this. 根据短文内容,判断正(T)误(F)。 ( )6. Dolphins can talk with people. ( )7. Dolphins like to be in their school. ( )8. Dolphins can really bring good luck to people. ( )9. Dolphins make more sounds above water. ( )10. Dolphins are not fish. 6. 【解析】F 由第一段They can’t talk with people’s words, but they talk with sounds. 可知。 7. 【解析】T 由第二段Dolphins travel in a group. We call a group of fish a school. 可知海豚喜欢待在它们的群里。 8. 【解析】F 由第五段They say that dolphins bring good luck. It’s not true, but many people believe this. 可知。 9. 【解析】F 由第四段They make a few sounds above water. They make many more sounds under water. 可知。 10. 【解析】T
您可能关注的文档
最近下载
- 2024年天津市高考地理一轮复习答题模板专题精讲精练6 人口类综合题 .pdf VIP
- DB64 1522.1-2024养老机构安全应急处置规程 第1部分:老年人意外.pdf VIP
- 《食品科学概论》全套教学课件.pptx
- GB51158-2015 通信线路工程设计规范.docx VIP
- 电机检修方案.doc VIP
- 一种高油脱盐乳清配料粉及其生产工艺.pdf VIP
- 日文简历履历书模板大全.pdf VIP
- 入团志愿书电子版其它工作范文实用文档-入团志愿书电子版.pdf VIP
- TZJ 3001-2017 铁路基本建设工程设计概(预)算费用定额(完整版).doc.docx VIP
- 广州市番禺区东涌中学校本教材系列.doc VIP
文档评论(0)