(状元之路)2014-2015学高中英语 单元测评(一)新人教版必修1.docVIP

(状元之路)2014-2015学高中英语 单元测评(一)新人教版必修1.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
单元测评(一)  (时间:90分钟 满分:110分) 第一部分 阅读理解(共两节;满分30分) 第一节 (共10小题;每小题2分,满分20分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 A Once upon a time, there was a tortoise on a ship, and the ship was damaged and dropped into the water. Some time later the tortoise made it to a desert land surrounded (包围) by water on all sides except for one. The landward (向陆地的) side led up to a big mountain. To avoid starving to death, the tortoise decided to climb to the top of the mountain, hoping that he would be able to cross to the other side. When he got to the snow-covered top he was very cold, and then a heavy snow storm started. He just managed to make out a small pathway leading down the other side of the mountain. But the path was guarded (看守) by a big monster (怪物) that wouldnt stop shouting. “Uuh uuh uuh!” Such a sight and sound made tortoise extremely scared,_and all he wanted to do was hide his head inside his shell. But, looking around him, he saw that many other animals were lying in the snow, with looks of fear on their faces. So the tortoise didnt go into his shell. He summoned up (鼓起) all his courage to move down the path towards the monster. The closer the tortoise got, the more the monster changed its shape. Then, when he was almost upon it, the tortoise realized that what he had thought was a monster was only a great pile of rocks, which formed a shape just like a monster. As for the “Uuh uuh uuh”, the tortoise realized this was just the sound of the wind blowing through a small cave. The tortoise carried on, and finally went down into a beautiful valley, filled with woods and plenty of food. The tortoise lived very happily there. 语篇解读 作者通过这个故事告诉我们,不要被事物的表象所迷惑。 1.The tortoise decided to climb to the other side of the mountain ________. A. to look for food B. to enjoy the scenery C. to meet other animals D. to fight against the monster 答案与解析 A 细节理解题。根据第一段的“To avoid starving to death”可知,乌龟是想到山的另一边去寻找食物。 2.The underlined word “scared” in Para. 3 most probably means ________. A. calm    

您可能关注的文档

文档评论(0)

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档