- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
(外研版)高中英语修一:模块质量测评6(module 6)(含答案)
模块质量测评(六) Module 6 The Internet and Telecommunications
(时间:90分钟 满分:110分)
第一部分 阅读理解(共两节,满分30分)
第一节(共10小题,每小题2分,满分20分)
阅读下列短文,从每小题后所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。
A
A little railroad engine was working in a station yard, pulling a few cars on and off the switches (道岔).
One morning it was waiting for the next call when a long train of freight-cars asked a large engine in the station yard to take it over the hill.“I cant; that is too much a pull for me,” said the great engine. Then the train asked another engine, and another, only to hear excuses and be refused.
Hopelessly, the train asked the little engine to draw it up the grade (坡道) and down on the other side. “I think I can,”puffed (喘气) the little engine, and put itself in front of the great heavy train. As it went on, the little engine kept bravely puffing faster and faster, “I think I can. I think I can. I think I can.”
As it neared the top of the grade, which had discouraged the larger engines, it went more slowly. However, it still kept saying, “I — think — I — can. I — think — I — can.”
And actually it could. Because of its hard work and determination, the little engine achieved what much bigger engines could not. The engines heart was filled with the joy of achievement. “I thought I could. I thought I could,” it said.
This is a very famous story. Dont you love the brave little engine? No matter how young you are, you can also be like the little engine by simply believing in yourself.
语篇解读 读过这个寓言故事,我们明白了一个人的自信心和勇气是多么的重要。
1.Whats the job of the engines that morning?
A. To take a line of cars over a grade.
B. To pull some goods off the switches.
C. To pull a few cars to the train station.
D. To take some freight-cars to the station yard.
答案与解析 A 细节理解题。根据第二段内容可知,这个任务是要把一长列沉重的货车车厢拖过一个陡坡。
2.In the last paragraph, the author intends to ________.
A. persuade us to achieve something at a young age
B. tell us the importance of the quality of engines
C. encourage us to achieve our goal by trusting ourselves
D. advise us to mak
文档评论(0)