- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
高三英语知识点课堂演练1.doc
[课堂演练]
Ⅰ. 短语填空
in terms of; in need of; apart from; take... for...; pass...off; fade out; shelter from; take down; hold up; deal with
1. There is rarely any attempt to ________ these copies ________as originals.
2. Will all those in favour________ the right hand?
3. We sat in the shade, ________the sun.
4. Have you any concrete thoughts on how to________ this difficulty?
5. The idea seemed to ________ and the club was never formed.
6. She carefully________ my name and phone number in her book.
7. ________their house in London, they also have a villa in Spain.
8. I wont tell her the secret-what do you ________ me.
9. The house is ________ a thorough clean before we move in.
10. The job is great ________ salary, but it has its disadvantages.
答案:1. pass; off 2. hold up 3. sheltering from 4. deal with 5. fade out 6. took down 7. Apart from 8. take; for 9. in need of 10. in terms of
Ⅱ.单句语法填空
1.—I am working on a screen adaptation of my latest science fiction.
—You can dream of making ________ fortune out of it.
答案:a
解析:考查冠词的用法。make a fortune“发财;赚钱”。
2.After lengthy talks the two sides finally reached________compromise.
答案:a
解析:句意:双方经过长期的商谈终于达成了妥协。reach a compromise达成妥协。
3.He just has little acquaintance ________ Russian, while he has a good knowledge ________ English.
答案:with; of
解析:have little acquaintance with...“稍微了解……”;have a good knowledge of...“了解……”,皆为固定搭配。
4. The success of a government should be measured in terms________the happiness of the people as well as the development of economy.
答案:of
解析:句意:一个政府的成功,既需要以人们的幸福也需要根据经济的发展来衡量。in terms of“依据;按照”,与句意相符。
5. The party was betrayed ________the government by one of its own members.
答案:to
解析:句意:该党被其一名党员出卖给政府了。betray...to...向……泄露秘密。
6. ________general, the living standard in our country has been greatly improved, but there are still some people leading a poor life.
答案:In
解析:考查短语意义。句意:总的说来,我们国家人们的生活水平有了很大的改善,但是仍有人生活贫困。in general总体上来看。
7. Paralysis of the lower limbs condemned him ________ a wheelchair.
答案:to
解析:句意
原创力文档


文档评论(0)