(通用版)2016高考英语二轮复习第一部分题型专题方略专题一阅读理解第三讲词义猜测题课堂达标训练.docVIP

(通用版)2016高考英语二轮复习第一部分题型专题方略专题一阅读理解第三讲词义猜测题课堂达标训练.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
(通用版)2016高考英语二轮复习第一部分题型专题方略专题一阅读理解第三讲词义猜测题课堂达标训练

词义猜测题 A (2016·山东青岛高三联考) I work in a nursing home and my job is to take care of the elderly.ital twice.In November I was finally able to get her back to her “home”.t happy moment was not going to happen, she was very sad.Knowing that her daughter was coming after Christmas was not enough to make her feel happy.I hated the idea of her being alone on the holiday! On Christmas Eve, I gave her a surprise by asking if she would like to go to a candlelight service at church that night. Instead of taking her to my church, I took her to her old neighborhood church where all her friends were.We got there early and I got her a seat where her friends could see her as they came in.Then soon some of her friends came to the church and they rushed over to greet her and sit with her. The candlelight service was beautiful and Alice got a lot of love from her old and new friends there. The truth of the story is that I am the one who got the best gift: the smile on Alice’s face. 【解题导语】 老人的女儿不能回来陪老人一起过圣诞节作者便在平安夜带老人去有老人熟悉的朋友的老社区教堂在那里作者看到了老人脸上幸福的笑容这也是作者得到的最好的礼物。________.       B.a letter解析:选C。词义猜测题。根据文章第二段中的“and so she had been in the hospital twice”可推断此处表示老人生病了住了两次院故选C项。house. B.In her old neighborhood church. C.In the nursing home. D.In the hospital. 解析:选B。细节理解题。根据文章第五段中的第一句“Instead of taking her to my church, 可知选B项。3.What was the best gift that the author got on Christmas Eve? A.The candlelight service. B.Praise from Alice’s friends. C.Alice’s happiness. D.Thanks from Alice’s daughter. 解析:选C。细节理解题。根据文章的最后一段“The truth of the story is that I am the one who got the best gift: the smile on Alice’s face”可知作者得到的最好的礼物是Alice脸上的笑容即她的快乐故选C项。ly ladies C.My special job D.The true love 解析:选A。标题判断题。本文讲述了作者帮助一位老人过了个特别的烛光平安夜的故事故选A项。B (2015·河北唐山市高三一模)Robots performing tasks according to a predetermined set of instructions are nothing new.But robots able to learn how to cook by watching videos are a completely different approach, opular website YouTube, chances are that it will be used by a ro

文档评论(0)

aicencen + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档