- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
hoffer_sad7_tif_14
Modern Systems Analysis Design, 7e (Hoffer)
Chapter 14 Maintaining Information Systems
1) Today more programmers work on maintenance activities than work on new development.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 490
2) Overcoming internal processing errors and providing better support for changing business needs are two reasons why systems are maintained.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 490
3) Maintenance activities are limited to software changes.
Answer: FALSE
Diff: 1 Page Ref: 490
4) The decision to either maintain a system or replace it is often an issue of economics.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 490
5) Implementation is the last phase of the systems development life cycle.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 491
6) Transforming requests into changes is a major maintenance activity.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 491
7) Installation is one of the four major maintenance activities.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 491
8) Obtaining maintenance requests, transforming requests into changes, designing changes and implementing changes are the four major maintenance activities.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 491
9) Many similarities exist between the SDLC and the activities within the maintenance process.
Answer: TRUE
Diff: 1 Page Ref: 492
10) The planning SDLC phase is analogous to the maintenance process of transforming requests into changes.
Answer: FALSE
Diff: 3 Page Ref: 492-493
11) The systems analysis SDLC phase is analogous to the maintenance process of obtaining maintenance requests.
Answer: FALSE
Diff: 3 Page Ref: 493
12) The systems design SDLC phase is analogous to the maintenance process of designing changes.
Answer: TRUE
Diff: 1 Page Ref: 493
13) The systems implementation SDLC phase is analogous to the maintenance process of implementing changes.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 493
14) The maintenance phases primary deliverables are finalized design specifications.
Answer: FALSE
Diff: 3 Page Re
您可能关注的文档
- Eric TOFL写作27 完全攻略.doc
- ERP光有主生计划不够 还得详细生产排程.doc
- Erp ,工商训和参观博物馆的实习报告.doc
- ERP选型如大淘沙 CIO可围绕的三条主线.doc
- ER Studo与powerdesigner 的转换.docx
- Ergfqw中经济管理大学职业经理基础教程.doc
- Errruhm凌高新中学创建英语特色学校实施方案.doc
- ERP中的产品本控制-成本对象控制.doc
- Esevbkn务员考试法律知识试题库.doc
- ERP环境下对业会计信息化建设的思考.doc
- how do ou go to school.doc
- Hoisna深大学数学与计算科学学院.doc
- Horgaj初数学二次函数复习专题.doc
- How To rite A Process Essay.doc
- how to rite a study plan.doc
- How to rite an Investigation Essay.doc
- How to ide your own Tour de France怎样骑行环法车赛.doc
- HK-A-G全位数控化多功能烤杯机和3d烫画机价格.docx
- HLY-IIA100A_回路电阻测试仪.doc
- HPLC日常维办法:漏液及压力不稳和图谱等问题.doc
原创力文档


文档评论(0)