- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
大学英语1习题及参考答案2
大学英语1习题及参考答案2
Part I. For each of the following 20 incomplete sentences, there are 4 choices marked A, B, C and D. Choose the ONE answer that best completes the sentence.
1.In a telephone survey of more than 2000 adults, 21% said they believed the sun revolved around the earth. An ___ 7% did not know which revolved around which.
A、excessive
B、extra
C、additional
D、added
答案:C
2.The tower is open 9:30 a.m. to 6:00 p.m. on ___, 8:00 a.m. to 6:00 p.m. on weekends.
A、Saturdays
B、Sundays
C、days
D、weekdays
答案:D
3.The rock has to be ___ in order to build a road.
A、explored
B、blasted
C、blown
D、slammed
答案:B
4.There was a(n) ___ accident here yesterday.
A、possible
B、audible
C、irreversible
D、horrible
答案:D
5.He has got all the ___ ready for building his new house.
A、staff
B、stiff
C、stuffy
D、stuff
答案:D
6.Bad eggs have a(n) ___ odor.
A、extensive
B、aggressive
C、offensive
D、compulsive
答案:C
7.When her uncle died, she ___ everything she could get her hands on.
A、grabbed
B、snatched
C、gripped
D、grasped
答案:A
8.She gave the house a ___ cleaning.
A、perfect
B、compete
C、though
D、thorough
答案:D
9.Many eminent scientists from all over the world came to china to ___ in the forum on nuclear physics.
A、attend
B、celebrate
C、observe
D、participate
答案:D
10.Be careful with this ancient basin as it is ___ a lot.
A、worth
B、worthy
C、worthwhile
D、deserving
答案:A
11.The water was so clear that it ___ the trees on the river bank.
A、shadowed
B、shaded
C、photographed
D、reflected
答案:D
12.I gave her the key ___ she would be able to go inside.
A、that
B、so that
C、since
D、as
答案:B
13.The book is unsatisfactory in ___ it lacks a good index.
A、what
B、why
C、which
D、that
答案:D
14.Without water, how long can a man ___ out?
A、late
B、continue
C、last
D、survive
答案:C
15.Once ___ to the rail, the car will become electrically powered from the system, and control of the vehicle wil
文档评论(0)