- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
大学英语1习题及参考答案3
大学英语1习题及参考答案3
Part I. For each of the following 19 incomplete sentences, there are 4 choices marked A, B, C and D. Choose the ONE answer that best completes the sentence.
1. A small child cannot easily ___ his movements.
A、exert
B、coordinate
C、conduct
D、go in for
答案:B
2. As the train ___ the platform, there was a rush to get seats.
A、pulled into
B、dug into
C、looked through
D、attached to
答案:A
3.Sales of instant coffee went into a ___ decline(衰退) when freeze-dried coffees were introduced.
A、stiff
B、slight
C、cuurent
D、bright
答案:B
4. I am dealing with customers all the time who have let their bills get ___.
A、out of practice
B、out of print
C、out of control
D、out of stock
答案:C
5. ___ the birth-control policy, the growth of population has slowed down.
A、Thank
B、Thanking
C、With thanks to
D、Thanks to
答案:D
6. I wouldnt trust ___ that.
A、him in doing
B、to him in doing
C、him to do
D、to him to do
答案:C
7. Her speech touched ___ the issue of employee benefits.
A、 /
B、with
C、on
D、up
答案:C
8. It___ that the mysterious visitor was an old friend of my grandmother.
A、turned up
B、turned off
C、turned on
D、turned out
答案:D
9. The teacher was ___ with him because he was late.
A、bothered
B、interrupted
C、interfered
D、annoyed
答案:D
10. His pocket was ___ full of cards written in English which he used to memorize words.
A、stuffed
B、stiff
C、suffered
D、staff
答案:A
11. His rude behavior ___ all of us.
A、disgraced
B、disgusted
C、disguised
D、distressed
答案:B
12. He was ___ by a bee when he was collecting honey.
A、scratched
B、drawn
C、pierced
D、patted
答案:C
13. If the service was so bad, why didn’t you ___ to the manager?
A、tell
B、say
C、complain
D、speak
答案:C
14. All citizens were called to ___ in an anti-drug campaign.
A、attend
B、anticipate
C、participate
D、expect
答案:C
15. The sack caught on a branch and ___ open.
A、barked
B、polished
文档评论(0)