【创新方案】2017届高考英语一轮复习再回顾 综合模拟检测(二)北师大版.docVIP

【创新方案】2017届高考英语一轮复习再回顾 综合模拟检测(二)北师大版.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
【创新方案】2017届高考英语一轮复习再回顾 综合模拟检测(二)北师大版

综合模拟检测(二)第Ⅰ卷 第一部分 听力() 第二部分 阅读理解[共两节满分40分]第一节(共15小题;每小题2分满分30分)阅读下列短文从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出最佳选项并在答题卡上将该项涂黑。A (2016·山西质检)Are you looking for volunteer opportunities?If youre, Marketing volunteer 1-2 volunteers needed.Help farmers in our program develop marketing materials, including signs, packaging, business cards, logos, and brochures.Must have design and marketing experience, and be comfortable working oneonone with farmers of different English levels.Volunteers must be able to finish each project by a required deadline. Field work volunteer 2-4 volunteers needed.Help MFA and our farmers plant, weed, and harvest our produce.This can be done on a onceamonth, weekly, or asneeded basis.Must be willing to get dirty, work outside, and communicate with farmers of various languages and cultures. Events volunteer 4-8 volunteers needed.Help us with special event setup, traffic direction, serving, kids activities, cooking, cleanup, etc.Specific needs are different for different events, including our open house, onfarm dinners, and harvest party. Outreach volunteer 6-10 volunteers needed.Help promote (促进) MFA and Big River Farms by serving our table at events in the community such as the State Fair, CSA Fairs, 语篇解读:本文主要介绍了明尼苏达州食品协会的一些志愿者工作。解析:选D 细节理解题。由第二段“Must have design and marketing experience”可知有设计及市场经验的人更易被录取成为marketing volunteer。________. A.work outdoors B.talk with farmers C.work only once a week D.get dirty while working 解析:选C 细节理解题。由第三段“This can be done on a once可知这类志愿者不用非得一周去一次。解析:选D 推理判断题。由每种志愿者所需Outreach volunteer的“6-10 volunteers needed”需求最多。B My oldest son Henry has started to learn the cello (大提琴).Every night, ticing.I wont lie; its not pretty.While hes getting better every day, he has a long way from becoming the next YoYo Ma. This led me to wonder what YoYo Ma was like the first time he played the cello.Of course, we now know him as one of the most excellent artists in the world, but Im sure that when he first tried, he wasnt much better than my s

您可能关注的文档

文档评论(0)

cjlfjy + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档