- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2005年04份全国自考英语(二)真题及答案1
2005年04月份全国自考英语(二)真题
一、Vocabulary and Structure(10 points,1 point each)
1. Wouldn’t you rather your child ______ successful with his study and won the scholarship?
A. became
B. become
C. would become
D. becomes
答案:A
2. Although Tom is satisfied with his academic achievement,he wonders ______ will happen to his family life.
A. it
B. that
C. what
D. this
答案:C
3. We hope that all the measures against sandstorms,______ was put forward by the committee,will be considered seriously at the meeting.
A. while
B. after
C. since
D. as
答案:D
4. We cannot leave this tough job to a person ______.
A. who nobody has confidence
B. in whom nobody has confidence
C. for whom nobody has confidence
D. who everyone has confidence of
答案:B
5. You are the best for the job ______ you apply your mind to it.
A. until
B. if only
C. in case
D. unless
答案:B
6. Hey,leave ______!I hate people touching my hair.
A. behind
B. out
C. off
D. over
答案:C
7. I thought the problem of water shortage would ______at the meeting but nobody mentioned it.
A. come up
B. come up to
C. come over
D. come to
答案:A
8. Mr.Smith,can I ______ you for a minute? I’d like to hear your opinion on this issue.
A. say a word with
B. have words with
C. mention a word with
D. have a word with
答案:D
9. There is a deadlock(僵局)in the discussion when neither side gives ______ to the other.
A. a way
B. way
C. the way
D. its way
答案:B
10. This type of desk and chair can be adjusted ______ the height of students at different ages.
A. with
B. for
C. to
D. in
答案:C
二、Cloze Test(10 points,1 point each)
1. For over a hundred years Japan has consistently spent large sums of money and considerable human resources in an effort to obtain technology.Her ability to negotiate 1 by the fact that most of the technology she wanted was no commercial secrets.Japan’s 2 has also been strengthened by the fact that her internal market was large,so that 3 to this market could be offered to multinational companies as an attraction to them
文档评论(0)