- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
财务会计英语 练习及答案ch11
CHAPTER 11
CURRENT LIABILITIES
Chapter 11—Current Liabilities
TRUE/FALSE
1. Receiving payment prior to delivering goods or services causes a current liability to be incurred.
ANS: T DIF: 1 OBJ: 01
2. For a current liability to exist, the following two tests must be met. The liability must be due usually within a year and must be paid out of current assets.
ANS: T DIF: 1 OBJ: 01
3. All long-term liabilities eventually become current liabilities.
ANS: T DIF: 1 OBJ: 02
4. The borrower is the one who issues a note payable to a creditor.
ANS: T DIF: 2 OBJ: 02
5. The payee of a note records it as a notes payable on its books.
ANS: F DIF: 1 OBJ: 02
6. Interest expense is reported in the operating expense section of the income statement.
ANS: F DIF: 2 OBJ: 02
7. A loan in which the lender deducts interest from the amount borrowed before the money is advanced to the borrower is called an interest bearing note.
ANS: F DIF: 1 OBJ: 02
8. For an interest bearing note payable, the amount borrowed is equal to the face value of the note.
ANS: T DIF: 1 OBJ: 02
9. The amount of money a borrower receives from the lender is called maturity value.
ANS: F DIF: 1 OBJ: 02
10. The proceeds of a discounted note are equal to the face value of the note.
ANS: F DIF: 1 OBJ: 02
11. The discount on a note payable is charged to an account that has a normal credit balance.
ANS: F DIF: 1 OBJ: 02
12. The proceeds from discounting a $20,000, 60-day, note payable at 6% is $20,200.
ANS: F DIF: 2 OBJ: 02
13. During the first year of operations, a company granted warranties on its products. The estimated cost of the product warranty liability at the end of the year is $8,500. The product warranty expense of $8,500 should be recorded in the years the expenditures to repair the products covered by the warranty will be paid.
ANS: F DIF: 2 OBJ: 03
14. Obligations that depend on past events and that are based on future transactions a
文档评论(0)