- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
09江苏高考语数英考前复习冲刺研讨会观摩课--阅读理解课件
57. What does the underlined word “median” mean according to the passage? (78%) Average B. Longest C. Shortest D. Ordinary 58. Which of the following is NOT the disadvantage of keeping elephants in zoos? (79.2%) A. Limited number of relatives B. Lack of space C. Shorter life span D. Less attention Teachers’ concern makes the disagreement and debate on the best approach more heated. Teachers’ concern brings about the disagreement and debate on the best approach. The strategies recommended by the book are of no benefit to girls Teaching boys to improve their achievement is a newly-raised issue 64. This passage is mainly about_________. (47.9%) A. the New Madrid fault B. the San Andreas C. the causes of faults D. current scientific knowledge about faults 1. 细节理解题 细节题是针对文中某个细节、某句话或某部分具体内容设置问题,细节题几乎都可以在文章中直接找到与答案有关的信息,或是其变体或改写。做这类题一般采用寻读法,即先读题,然后带着问题快速阅读短文,找出与问题有关的词语或句子,再对相关部分进行分析对比,找出答案。 实战练习1: Two skulls found in Africa have been identified as the oldest human remains known to science. The fossilized(化石) bones found in 1967 were originally thought to be 130,000 years old. But a re-dating of rock layers near those which yielded the fossils showed they are actually about 195,000 years old---from the time modern humans appeared. The skulls, known as Omo I and II, push back the known presence of Homo sapiens (现代人) in Africa by 40,000 years. The previous oldest Homo sapiens skulls, dated to between 154,000 and 160,000 years old, were found near a village called Herto in the afar region of eastern Ethiopia. Questions By which means could scientists tell the age of fossils they have found? A.The bones of the fossils. B.The place where they were found. C.The history of humans. D.Identifying the rock layers of the fossils. 2. How many years older have modern humans become by the new discovery? A.130,000. B.40,000. C.195,000. D.Between 154,000 and 160,000. 2.推理判断题 推理判断题属于高层次阅读理解题, 既要求考生
您可能关注的文档
- 2017年学术型硕士研究生招生专业目录.doc
- 2017年度天津市教育学会会员注册及登记工作通知.doc
- 2017年江西省科技计划项目指南.doc
- 2017年甘肃省中等职业学校学生对口升学考试类别与科目.doc
- 2017联合利华销售精锐计划网申启动啦.doc
- 2017高考经济生活主观题集锦及答题技巧.doc
- 08-09学年北京市育才学校高一数学月考必修5.doc
- 009年高考生物20分钟专题突破(16-23,共8套).doc
- 08-09学年度广东省汕头市龙港中学九年级政治第一单元试卷.doc
- 08-09学年江西省九江一中高一英语下学期第一次月考必修3.doc
- 实验室危废随意倾倒查处规范.ppt
- 实验室危废废液处理设施规范.ppt
- 实验室危废处置应急管理规范.ppt
- 初中地理中考总复习精品教学课件课堂讲本 基础梳理篇 主题10 中国的地理差异 第20课时 中国的地理差异.ppt
- 初中地理中考总复习精品教学课件课堂讲本 基础梳理篇 主题10 中国的地理差异 第21课时 北方地区.ppt
- 危险废物处置人员防护培训办法.ppt
- 危险废物处置隐患排查技术指南.ppt
- 2026部编版小学数学二年级下册期末综合学业能力测试试卷(3套含答案解析).docx
- 危险废物处置违法案例分析汇编.ppt
- 2026部编版小学数学一年级下册期末综合学业能力测试试卷3套精选(含答案解析).docx
原创力文档


文档评论(0)