- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
商业银行管理彼得S.罗斯英文原书第8版 英语试题库Chap001
Chapter 1
An Overview of the Changing Financial-Services Sector
Fill in the Blank Questions
1. _______________________ is a traditional service provided by banks in which the banks store the valuables of their customers and certify their true value.
Answer: Safekeeping of valuables
2. The fact that financial institutions make loans based on confidential information is the _______________________ theory of banking.
Answer: delegated monitoring
3. _______________________ refers to when a financial institution trades one form of currency for another. An example of this would be when the bank trades dollars for yen for a fee.
Answer: currency exchange
A(n) _______________________ is a traditional service which permits a depositor to write a draft (汇票)in payment for goods and services.
Answer: demand deposit (checking account)
5. _______________________ is a service provided by banks where the bank lends money to individuals for the purchase of durable and other goods.
Answer: Consumer lending
6. The _______________________ of a bank is a traditional service where the bank manages the financial affairs and property of individuals (and in some cases businesses).
Answer: trust services
7. Companies such as Merrill Lynch and Sears which offered some but not all banking services in the 1980s were called _______________________.
Answer: nonbank banks
8. The loosening of government regulation and control of financial institutions is called _______________________.
Answer: deregulation
9. ___________________________ is an alternative to lending in which the financial institution purchases the equipment and rents it to its customers.
Answer: Equipment leasing services
10. The___________________________ is a landmark act which allows financial service providers to offer an expanded menu of financial services for the customer. This law allows banks to truly become conglomerate financial se
您可能关注的文档
- 哈尔滨师范大学恒星学院人才培养方案.doc
- 哈开发区固定资产投资项目管理简要程序.doc
- 哈尔滨铁道职业技术学院毕业设计.doc
- 哈飞航空工业股份有限公司财务分析.doc
- 哈罗德—多马经济增长模型与新古典增长模型.doc
- 哈理工财务管理学复习.doc
- 唐宋词基本知识讲义.doc
- 唐山丰信科技2013年用友软件培训时间安排.doc
- 哲学社会科学分类表.doc
- 哲学学案价值判断与价值选择.doc
- 拉丁美洲教育数字化进程中的社会公平问题探讨教学研究课题报告.docx
- 人工智能辅助下的跨学科教学对学生合作学习中的学习效果与学习评价反馈研究教学研究课题报告.docx
- 教育数字化转型中的数字鸿沟对教育质量的影响及对策教学研究课题报告.docx
- 基于生成式AI的中学历史课堂人物角色扮演教学策略研究教学研究课题报告.docx
- 项目式学习在小学人工智能课程教学中的应用策略与效果分析教学研究课题报告.docx
- 基于数字水印的道德与法治教育资源保护与法治教育课程设计研究教学研究课题报告.docx
- 初中生网络社交数字足迹分析:对学校心理健康教育的启示教学研究课题报告.docx
- 区块链在交通数据共享中的数据质量评估与优化方法研究教学研究课题报告.docx
- 航空发动机故障预测智能算法在航空发动机健康管理中的关键技术分析教学研究课题报告.docx
- 初中全纳教育中特殊学生语文写作教学策略分析教学研究课题报告.docx
文档评论(0)