初一完型填空.docVIP

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
1 阅读下列短文,回答问题 My name is Windy. Im thirteen years old.I like sports very much. I have a basketball and a football at home. They are under my desk. I often(经常)play balls with my friends. I like vegetables. I have tomatoes and carrots for lunch. I like ice cream, too. My parents are doctors. They like watching soccer games onTV. Answer the questions: (1). What does Windy like? _____________________________ (2). What does he often do with his friends? _____________________________ (3). What are his parents? _____________________________ (4). What do they like to do? _____________________________ (5). What does he often have for lunch? _____________________________ (1).由第3句和第7句可知。 (2).由第6句得。 (3).由文章的倒数第2句可知。 (4).由最后一句可知。 (5).由倒数第4句可知。 2 ??? Li Ming is a school boy .He is twelve .He lives in Shanghai .He studies in the No.3 Middle School .He gets up at half past five every day .He reads English and Chinese in the morning .He has breakfast at seven .After that ,he goes to school with his friends .They have four classes in the morning and two in the afternoon .In the evening he does his homework at home .But he often watches TV on Saturday evening .Li Ming likes drawing .He draws better than his sister .He likes reading English books .Now he is reading an English book in the room . (1).Li Ming is a _________ . A .student?? B .girl C .teacher???? D .doctor? (2).Li Ming gets up _________ every day . A .at seven B .at five thirty C .at six?? D .very late? (3).Li Ming does his homework _________ . A .in the evening??? B .at school? C .at home D .in the afternoon . (4).Li Ming likes? _________ . A .English and Chinese?? B .playing football C .growing flowers? D .drawing and reading? (5).Li Ming has _________ classes at school every day . A .four?? B .five??? C .three? D .six 1.短文开头就提到李明是school boy,所以选择A,学生。 2.本题考察细节理解,文中有提到他每早half past five起床,故B。 3.本题考察细节理解,文中有提到说他每晚在家做作业,故答案为A。 4.短文末提到他分别提到他喜欢drawing和reading,故答案为D项。 5.本题考察细节理解及推断,问中讲到他上午四节,下午两节,故每天共有六节,故选择D。 3 Today i

文档评论(0)

fg67fd + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档