单元综合测评5.docVIP

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
单元综合测评5

单元综合测评Ⅰ.阅读理解(共15小题;每小题2分满分30分)A After leaving Vancouver Airport,I got on the Skytrain to downtown Vancouver.Id hardly sat down when two local ladies got on the train,sat next to me and started chatting with me.When I got to Burrard Station,I asked a passerby for directions to my hotel.He took a lot of time to explain it to me.But I still got confused and had to ask another passerby for directions.This time I was guided along the street practically to the door of my hotel. So far,after just 45 minutes in Vancouver,Id met four Vancouverites (温哥华人)d at my hotel,it was 4:00 pm and I only had one day to explore Vancouverunny spring day.I planned to visit Stanley Park,just a ten-minute walk from my hotel,so I took a bike from Spokes Bicycle Rentals and cycled through the park,stopping every few meters to take photos,admire the wildlife and watch the locals enjoying the sunshine.As a traveler,one can walk,bike,or go roller skating around Vancouvers Stanley Park.Its a popular local hang-out (某人常去的地方) whether you want to sunbathe or pose for your wedding photos.eep moving as two friends and some Vancouver locals were meeting me at the hotel at 6:00 pm.So I had to leave to meet them.【语篇解读】 作者向我们讲述了他在温哥华的一段旅行经历。1.When the writer was on the train to downtown Vancouver, .impression 【解析】 细节理解题。根据文章第一段的“two local ladies got on the train以及So far,after just 45 minutes in Vancouver,Id met four Vancouverites(温哥华人) helpful.”可知在火车上两个当地的女人给作者留下了非常友好的印象。【答案】 D2.Why didnt the writer take a good rest after arriving at his hotel? A.Because he had to meet two friends immediately. B.Because he found it hard to fall asleep in the daytime. C.Because he wasnt tired after having a good sleep in the train. D.Because he wanted to have more time to explore Vancouver. 【解析】 细节理解题。根据文章第三段的“I only had one day to explore Vancouver...”可知作者没有在旅馆里好好休息是因为想多些时间在Vancouver玩。【答案】 D3.What would the writer do at night? A.Spend time with two friends and some locals. B.Go to visit some friends at their home.

文档评论(0)

cjlfjy + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档