【高考领航】2016届高考英语一轮复习 Module6 Old and New课时规范训练 外研版必修3.docVIP

【高考领航】2016届高考英语一轮复习 Module6 Old and New课时规范训练 外研版必修3.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Module6 Old and New Ⅰ.阅读理解 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。 A (2015·合肥一中模拟)Seated in a convertible (敞篷车)with the top down at 60 miles an hour,Mary looked at the flies that sat on top of Marks hair.How could they stay there?She wondered. Mary had not seen Mark in years,until the other day when he came into the café where she worked.His appearance was different from when he was in high school.Now,he was a bit fat and thick glasses covered his eyes.However,that didnt change Marys feelings for him at all.He had just bought a brand new red sports car and asked her if she would like to go for a ride and then have dinner with him.Her heart beat with excitement as he opened the door for her.She noticed something very strange as Mark got into the car and started to drive away.On the hair was a group of flies just sitting there. Mary stared in amazement.It seemed the faster they drove,the more determined the flies were to stick to his hair. Mary remained silent.She leaned forward and turned the radio on,to try to replace her attention away from the flies,but she couldnt help thinking about them.She looked up at Mark,who was completely devoted to what was going on and continued to sing to the music while driving merrily along. Finally,Mark pulled the vehicle over to the side of the road beside a diner and looked in the mirror and said,“Mary,I would like to comb my hair before we get something to eat.Could you reach under the seat and give me my hair cream?” Mary reached under the seat and pulled out a camping backpack,which contained a round jar and started to laugh wildly as she pointed to the label (商标). “Thats not hair cream on your hair,Mark!It says its Fly Trap Glue!” 1.What did Mary probably do? A.A car saleswoman.    B.A waitress. C.A cook. D.A driver. 解析:选B。细节理解题。根据文章第二段第一句中的“until the other day when he came into the café where she worked”可知,她可能是个咖啡厅服务员。故答案选B。 2.We can learn from the text that________. A.Mark used to be a thin,handsome boy B.Mark had bought a n

您可能关注的文档

文档评论(0)

xiaofei2001129 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档