高考英语(通用版)二轮复习第一部分专题一阅读理解第一讲专题针对训练Word版含答案.docVIP

高考英语(通用版)二轮复习第一部分专题一阅读理解第一讲专题针对训练Word版含答案.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
高考英语(通用版)二轮复习第一部分专题一阅读理解第一讲专题针对训练Word版含答案

(一) A(2016·辽宁五校联考)Washington D.C.is No.1orners,you’ll find statues,plaques (匾牌) in its list of “Best in Travel 2015”.(暗杀) makes this year big for Washington D.C.The famous top hat of American’s 16th president and the gun that fired the deadly shot will be on display.Add that to its incredible eatsThere are a lot of free museums in the city.When British scientist James Smithson died in 1829,he left a will giving his money to the United States to open a museum at Washington,under the name of the Smithsonian Institution.It has turned out to be a wonderful gift,and the institution now covers 19 museums.And of course,no Washington tour is complete without seeing the White House,the Capitol,and the Supreme Court,which are home to the three pillars (核心) of the US government.But there is more to explore in the center of US power.It is a city you can walk acrossversity in Washington D.C.【解题导语】 本文列举种种理由力证华盛顿是2015年最值得旅游的地方。________. be on show in the year 2015 C.seeing the museums will make your tour in Washington D.C.complete D.the diversity of the city offers you an opportunity to see more in one trip 解析:选D。细节理解题。根据文章第五段中的“diversity is another reason to ‘fall in love with the city’”和“From Chinatown to...in one trip”可知多元化的华盛顿可以让你在一次旅行中看到更多故选D项。 the tour more worthwhile. B.The first reason why Washington D.C.is worth a visit is that it is the capital of the country. C.Lonely Planet decides to make Washington D.C.a most-visited place in 2015. D.All the museums in Washington D.C.were named after the Smithsonian Institution.解析:选A。正误判断题。根据第三段中的“The 150th anniversary of Abraham Lincoln’s assassination(暗杀) makes this year big for Washington D.C.”可知林肯被刺杀150周年纪念将成为华盛顿旅游的一大亮点项正确;B项文章中并未提到华盛顿值得一游的第一个原因是它是美国的首都;C项歪曲原文《孤独星球》的编辑主任介绍了2015年华盛顿的情况但并不是他们决定让华盛顿成为2015年最值得旅游的城市;D项说所有的博物馆太过绝对。解析:选B。细节理解题。根据最后一段“And as 可知是一份报纸。B (2015·沈阳市教学质量检Standing desks have become common across Silicon Valley,offering health benefits to those willing to work on their feet.However,due to their hi

您可能关注的文档

文档评论(0)

***** + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档