- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
吉林临江市高考英语阅读理解【二轮】基础练习3及答案
吉林临江市2016高考英语阅读理解【二轮】基础练习(3)及答案
阅读理解体裁 题材 词数 难度 建议用时 记叙文 家庭教育 317 ★★★ 7分钟 My daughter has been in karate (空手道) since the first gradeher whole life.She is always a joy,and at 15,though people tell me we should be fighting and she should be hanging out at malls and chasing boys,she is none of that.My 11-year-old sonblue,he would say it was black.For years he was failing several subjects.We took games away and then TV; we tried a reward program,but nothing worked long.He would bring a grade up to get his stuff (物品) back
My daughter told me one day to bring him to her karate class,and maybe life in the martial arts (武术) would help him turn around.At first he didnt like it because he had to ask permission to do anythingn had to respect his sister,because she was of a high rank.So he wanted to stop.However,my husband told our son,“If I can do this at 40 something years old,so can you.”And then I would take my whole family three or four times a week to learn martial arts.
My son learned so much about a better way of living:respecting others
There is always an answer to your problem.If you do your research or just ask another person,or even a kid for help,you will find it.And when it comes to our kids,the right answer is always worth finding.
【解题导语】 作者通过自己的经历告诉父母们在教育孩子的过程中遇到困难不要放弃只要努力总会找到解决问题的办法。
Before Tom learned karate,________.
B.his parents had tried many ways to change him
C.he studied very hard to please his parents
D.he didnt show any interest in physical exercise
答案 B [考查推理判断。根据第一段内容可知作者曾经试过很多办法改变儿子但是都不奏效。]
A.One. B.Two. C.Three. D.Four.
答案 C [考查细节理解。根据第一段第一句和第二段的最后两句可知作者家里学习空手道的有三个人:她的丈夫和两个孩子。]
3Tom didnt like his karate class at first because ________.
B.he thought he was too young
C.he didnt get much freedom
D.he hated being in the same class as his sister
答案 C [考查推理判断。根据第二段第二句可知刚开始不喜欢空手道课因为在空手道课堂上做任何事情都需要得到许可言外之意没有太多的自由。]
A.He has learned to respect himself.
B.He has learned to follow the rules.
C.He has been closer to his family.
D.He has become
您可能关注的文档
- (衡水万卷)高三语文二轮复习高考周测卷语文周测五Word版含答案.doc
- 《卓越学案》高考数学文科通用版二轮复习课件:卓越学案二轮高考热点二.ppt
- 《卓越学案》高考数学文科通用版二轮复习课件:高考热点一.ppt
- 《新步步高》高考语文人教版全国一轮复习文档:文学类文本阅读小-说阅读专题一读懂小-说Word版含答案.docx
- 《卓越学案》高考数学文科通用版二轮复习课件:高考热点三.ppt
- 《卓越学案》高考数学文科通用版二轮复习课件:高考热点五.ppt
- 《新步步高》高考语文人教版全国一轮复习文档:文学类文本阅读小-说阅读专题三考点一Word版含答案.docx
- 《卓越学案》高考数学文科通用版二轮复习课件:高考热点四.ppt
- 《新步步高》高考语文人教版全国一轮复习文档:文学类文本阅读小-说阅读专题三考点五探究文本意蕴Word版含答案.docx
- 《新步步高》高考语文人教版全国一轮复习文档:文学类文本阅读小-说阅读专题三考点三赏析小-说形象Word版含答案.docx
文档评论(0)