辽宁省沈阳市郊联体2015届高三第二次模拟考试英语试题(含解析).docVIP

  • 3
  • 0
  • 约2.85万字
  • 约 22页
  • 2017-02-13 发布于北京
  • 举报

辽宁省沈阳市郊联体2015届高三第二次模拟考试英语试题(含解析).doc

辽宁省沈阳市郊联体2015届高三第二次模拟考试英语试题(含解析)

2014-2015学年沈阳市郊联体高三第二次模拟考试 英 语 试 卷 卷I(共三部分,115分) 第一部分:听力(略) 第二部分:阅读理解(共两节,满分40分) 第一节:(共15小题;每小题2分,满分30分) A The Great Barn Adventure One morning when I was 11, I explored the town’s abandoned round grain barn(谷仓).I found a chained sliding door that was wide enough for me to pass through. Inside, there was a heavy smell of dead mice in the dark. After my eyes adjusted, I noticed a shaft (竖井) that rose all the way to the top of the barn. On one side was a one-man elevator with a long rope and roller. I stepped onto the platform and gave the rope a drag and the elevator began sliding up the shaft, but stopped halfway. After a brief panic attack, I noticed holes in the wall at regular intervals, forming a ladder. For reasons known only to an 11-year-old, I decided it would be better to go up than down. So, with shaking hands, I began climbing the wall. After what seemed like forever, I reached the top of the shaft. I stood up, dusted myself off and found absolutely nothing of interest. It was just an empty room with a ladder leading up to the roof. I climbed all the way up here for this? Then I noticed a fire extinguisher(灭火器),which I’d always wanted to shoot off. So this was the chance of a lifetime. I tried it, and, much to my surprise, the thing worked! It shot out a thick cloud of powder that instantly filled the room. I couldn’t breathe. I was going to choke to death, and they’d probably never even find my body. Luckily, I remembered the ladder to the roof. I climbed up, popped the straw roof and saw a bright blue sky. I suddenly realized the dust and powder pouring out of the top could draw attention. So when the dust had settled, I climbed down and slipped out of the chained door. I’m not sure if I was more excited about being alive or about not being caught, but I ran all the way back home. 【文章解读】本文主要介绍了作者小时候在家乡谷仓的冒险经历。 21. When the author got inside the barn, he _______. A.

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档