- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2013届高三英语阅读理解限时训练40.doc
高三英语阅读理解限时训练(40)
A
Your friends might be in Australia or maybe just down the road, but they are all just a few clicks away.Life has changed for millions of teenagers across the world who now make friends online.Whether you use chat rooms, QQ, MSN or ICQ, you are part of a virtual community.
I rarely talk with my parents or grandparents, but I talk a lot with my old friends on QQ, said Foxs Shadow, the online nickname used by a Senior 2 girl in China.Eighty percent of my classmates use QQ after school.
QQ is the biggest messaging service in China.A record shows 4 million people used it one Saturday night in October, according to Tencent (腾讯公司), the company which developed QQ.
And Foxs Shadow might well have been one of them.I log in on Friday nights, and Saturdays or Sundays when I feel bored.I usually spend about 10 hours chatting online every week, she said.But I rarely talk with strangers, especially boys or men.
Even though she likes chatting, she is careful about making friends with strangers online. You dont know who youre talking to.You should always be careful about who you trust online.
41.According to Tencent, about four million people ______ one Saturday night in October.
A.enjoyed themselves on QQ B.developed QQ
C.talked about QQ D.made friends on QQ
【解析】细节理解题。根据第三段的A record shows 4 million people used it one Saturday night in October, according to Tencent (腾讯公司), the company which developed QQ.42.Which of the following is NOT true according to the passage?
A.Perhaps the person you are chatting with lives just next door to you.
B.Maybe the person you are talking with online is an oversea one.
C.No people online know the opposites real name or real address.
D.Four fifths of Foxs Shadows classmates use QQ in their spare time.
【解析】推理判断题。C项意为:在线的人没有人会知道对方的真实地址或真实姓名。这样说太过于绝对了,文章也谈到了父母,提到了同学,难道连他们的姓名和地址都不知道?
43.Foxs Shadow, according to the passage, is a _______ online nickname.
A.a boys B.a girls C.a QQ wo
文档评论(0)