- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
航空英语1习题及参考答案1
航空英语11
单项选择题
1.Those planes are___for charter.
A.available
B.useful
C.handful
D.helpful
答案:A
2.You must pay___fare, because there is no discounts for this flight.
A.complete
B.all
C.enough
D.full
答案:D
3.Is there any___flight that leaves on Sunday?
A.toward
B.unchanged
C.direct
D.straight
答案:C
4.The observation group traveled from south africa to oxford___eight other african countries.
A.with
B.via
C.by
D.through
答案:B
5.The baggage allowance for ___is ___kg.
A.a minor traveling unaccompanied,20
B.an infant traveling with his parents,10
C.an adult flying C class,40
D.an adult traveling economy with discount fare,20
答案:D
6.Generally speaking, the excess baggage is charged at___.
A.per kg. 1% of the OW, normal, direct adult F class throughfare
B.1% of the economy class OW fare per kg
C.1.5% of the one-way normal, direct adult F class fare per kg
D.per kg. 1.5% of the return normal, direct adult Y class fare
答案:A
7.A baby is defined by most airlines as a child___.
A.who should be accompanied by parents
B.whose age is limited by airlines
C.who has not yet had a second birthday
D.who is not entitled to a seat
答案:C
8.Baby service is available on most airlines but should be arranged___.
A.during the check in
B.when the seats are confirmed
C.before boarding
D.as soon as passengers board the flight
答案:B
9.The passenger who travels on an international flight should___.
A.take valid documents such as a ticket, passport and visa
B.reconfirm his seats after booking the ticket
C.be at the airport at least one and a half hours for check in
D.both a and c
答案:D
10.The passengers___at Southampton.
A.disembarked
B.embarking
C.got on
D.got off
答案:A
11. My wife is coming from Tokyo, but I forget her___(航班号).
A. plane she took B. travelling number
C. plane number
D. flight number
答案:D
12. Is there any bus service___at the airport?
A. useful
B. usable
C. serviceable
D. available
答案:D
13. The pass
您可能关注的文档
最近下载
- 2025年护理人员N1进阶N2考试试题及答案 .pdf VIP
- DB21T1342-2021 建筑工程文件编制归档规程.pdf
- Unit-1-Discovering-Useful-Structures-超好用的公开课获奖课件-(.pptx VIP
- 专业技术职务任职资格评审表.doc VIP
- 医疗操作规程.docx VIP
- 湖北省专业技术职务任职资格评审表.docx
- 钒酸铋光催化剂的制备及改性.pdf VIP
- 城市轨道交通列车牵引与制动系统(配实训工单) 实训手册(带答案).docx VIP
- 吊装施工专业技术方案(含计算).doc VIP
- 城市轨道交通车辆维护与检修中职全套完整教学课件.pptx
文档评论(0)