【金版教程】2016-2017学年高中英语 Unit 3 A healthy life Section Ⅱ Warming up Reading-Language points课时作业 新人教版选修6.docVIP
- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 3 A healthy life
Section Ⅱ Warming up Reading—Language points
.单词拼写
1.Mother told her son again and again not to________(滥用) his power.
答案: abuse
2.Let’s go swimming in that big pool,because swimming is________(禁止) in this deep lake.
答案: banned
3.It is very difficult for the child to solve the________(困难的) problem.
答案: tough
4.After investigation,the police found all the________(精神的)disabled workers in the factory were treated badly without realizing any possible resistance.
答案: mental
5.Knowing he had to work there for a long time,he had only to ________(习惯于) himself to the cold weather there.
答案: accustom
6.The English teacher often________(强调) the importance of reading aloud,which many of us don’t understand.
答案: stresses
7.I’m trying to lose weight because I’m so________(感到惭愧的) of my body.
答案: ashamed
8.Educators feel that multitasking by children has a serious________(影响) on later development of study skills.
答案: effect
.短语替换
1.The boy soon became used to the hard work and the poor food in this small factory.
→The boy soon________ ________ ________the hard work and the poor food in this small factory.
答案: became accustomed to
2.After a long journey,he was worn out and wanted to have a good rest.
→After a long journey,he was worn out and________ ________ ________a good rest.
答案: felt like having
3.His lateness was because of the heavy traffic on the road.
→ His lateness was________ ________the heavy traffic on the road.
答案: due to
4.The little girl is so interested in collecting stamps that she spends all her spare time on it.
→The little girl is so________ ________collecting stamps that she spends all her spare time on it.
答案: addicted to
5.My younger sister decided that she would buy a second-hand car.
→My younger sister________ ________buying a second-hand car.
答案: decided on
.单句语法填空
1.The fat girl was almost________(breath) when she stopped running.
答案: breathless
2.This washing-machine is fully________(automatically),which naturally saves pe
您可能关注的文档
- 【课堂新坐标】2017年高考英语一轮复习 Unit 4 Pygmalion习题 新人教版选修8.doc
- 【课堂新坐标】2017年高考英语一轮复习 Unit 4 Sharing习题 新人教版选修7.doc
- 【课堂新坐标】2017年高考英语一轮复习 Unit 4 Wildlife protection习题 新人教版必修2.doc
- 【课堂新坐标】2017年高考英语一轮复习 Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero习题 新人教版必修1.doc
- 【课堂新坐标】2017年高考英语一轮复习 Unit 5 The power of nature习题 新人教版选修6.doc
- 【课堂新坐标】2017年高考英语一轮复习 Unit 5 Theme Parks习题 新人教版必修4.doc
- 【课堂新坐标】2017年高考英语一轮复习 语法专题 第七讲 动词的时态和语态 新人教版.doc
- 【课堂新坐标】2017年高考英语一轮复习 语法专题 第三讲 数词和主谓一致 新人教版.doc
- 【课堂新坐标】2017年高考英语一轮复习 语法专题 第十二讲 特殊句式 新人教版.doc
- 【课堂新坐标】2017年高考英语一轮复习 语法专题 第一讲 构词法 新人教版.doc
文档评论(0)