- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
统考-英语词汇与语法
2012年12月统考-英语词汇与语法精华版
A
1、A computer can only do _______you
have instructed it to do.
答案:C:what
2、A good ad often uses words ______ people attach positive meanings.
答案:B:to which
3、A number of people _____at the street corner.
答案:C.are
4、A lecture hall is_____ _______where
students attend lectures
答案:C.one
5、A 15-year-old boy was_______ _____for
stealing 22 charity boxes from local
shops.
答案:C.arrested
6、A _______ boy was the only
survivor in the plane crash.
答案:B:two-year-old
7、A ______ mistake has cost the company millions of dollars.
答案:C:careless
8、A sudden noise of a fire-engine made him___to the door.
答案:C:hurry
9、A man should not be judged always ______what he says.
答案:A:by
10、A police officer claimed he had attempted to ____
答案:A:avoid
11、A pilot should be responsible ____ the
答案:C:for
12、All I’m trying to do is to__
___why your condition has not
improved.
答案:B.find out
13、All ______ they have done is good for us all.
答案:C:that
14、All the evidence points to the fact ______ he is the
答案:C:that
15、All the team members tried their
best.We lost the game,___ __
答案:A.however
16、All the fruits must______ _____before they are paid for.
答案:B.be weighed
17、Are you going to fix the car yourself,
or are you going to have it _______?
答案:D. fixed
18、After three hours of climbing, we
succeeded _____ reaching the top
of the mountain.
答案:D:in
19、After stopping for a few minutes,the bus moved__ __to its next stop.
答案:D.on
20、After walking hurriedly for half an
hour, I wanted to drink ______
答案:A.something cold
21、At present,the most important thing is that Britain needs___ _______more to improve the
答案:A.to do
22、At that time, she ______ on a journey with her friend.
答案:B:was
23、As the bus came round the corner, it
ran ______ a big tree by the
roadside.
答案:A.into
24、As a primary school teacher, one should be ______
答案:A:patient
25、As the busiest woman there, she made
_________her duty to look after all the
oth
文档评论(0)