高考英语阅读理解精英定时训练题.docVIP

  • 5
  • 0
  • 约1.81万字
  • 约 11页
  • 2017-06-14 发布于江苏
  • 举报
高考英语阅读理解精英定时训练题

2014高考英语阅读理解精英定时训练题(7)及答案 【甘肃省武威三中2013模拟(5)】D Foulsham House is a fine, large house of the 1790s.It stands high above the River Byer, in twenty—five hectares(公顷)of the best farmland in the southwest. The house was built by Smithson, and the story that George, the son of King of Whales, who fell in love with the beautiful Lady Kitty, at one of the first Foulsham’s wild woods(野外)parties.Many years ago many great men rode on the hills about Foulsham. House, and many fine girls took tea in the Green Room. The house has eight bedrooms, three bathrooms(浴室), two living—rooms, and a dining—room with a real Adam fireplace.Its library has a good view over the park and the river.All rooms are light and airy, with good, high windows, and wood floors. At the back of the house there is room for four cars.The third Foulsham once kept there.In many other ways, this house of the 1790s meets the needs of the 1990s. If you wish to know more about Foulsham House, write to: Harvey.Platt, Longford &Son 6, Castle Green, Gilham, Byreside. 68. Foulsham House_____ A. is an old farmhouse B. stands 25 hectares high above the River Byer C. is an old, stone house, standing in very fine farmland D. is twenty-five years old, and is of fine stone 69. People say that _____ A. Smithson built the house for Lord Foulshams wild parties B. Prince George fell in love with KItty Wake at Foulsham House C. Prince George and KItty Wake fell in love with the Green House D. Lord Foulsham fell in love with a lady wales 70.Foulsham House_____ A. is an old house that meets many new needs B. though seventy-nine years old, meets new needs C. is a new house that meets many old needs D. is a house of the 1970s as good as new 【答案】68-80 CBA 【解析】 试题分析: 68. 广告第一句告诉我们,Foulsham house 是鉴于18世纪90年代的石制豪宅,它位于英国西南部,占有25公顷的良田。 69. 由第二段可知,George 王子是在Foulsham House的一次晚会上爱上了Kitty Wake。 70,. 文中谈到“In many other ways ,the House of the 1790s meets the needs of 1970s 阅读理解 Can you remember the first time you learned t

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档