(外研必修1)山东省淄博高级中学2014新课标同步导学高一英语课件:3.1(外研必修1).pptVIP

(外研必修1)山东省淄博高级中学2014新课标同步导学高一英语课件:3.1(外研必修1).ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
(外研必修1)山东省淄博高级中学2014新课标同步导学高一英语课件:3.1(外研必修1).ppt

Section Ⅰ Introduction Reading and Vocabulary;Step One:Warming up What do you know about Australia?What is it famous for? _______________________________________ ;答案: It is home to Koala Bear,Kangaroo. It is famous for Sydney Opera House.;Step Two:Fast reading Read the text (P23) quickly and answer the following questions. 1.How long did it take the writer to travel from Sydney to Alice Springs by train? ________________________________________________________________________ 答案: Two days and nights.;2.Why did Australians stop riding horses for travelling a long distance? ________________________________________________________________________ 答案: Because the horses didn’t like the hot weather and sand.;Step Three:Careful reading Ⅰ.Read the text carefully and choose the best answers. 1.The sentence“And what a ride!” in the first paragraph means that________. A.the writer enjoyed the long journey B.the writer was made too tired from the long ride C.that was a long and dangerous journey D.he had nothing to see but desert 答案: A;2.The whole passage mainly tells us________. A.the importance of the desert in Australia B.horses are of no use in travelling in a desert C.it’s cruel to kill thousands of camels D.the transport to the middle of Australia 答案:  D;3.Which is the right order of the following things? a.A new railway line was built and the camels were no longer used. b.Australians needed a way to travel to the middle of the country. c.Australians trained camels to carry food and other supplies. d.They tried riding horses to travel. A.bdca      B.dbac C.acbd D.cabd 答案:  A;4.Australians used to travel on camels for________. A.business B.shopping C.farming D.pleasure 答案: A;5.The writer talked a lot about camels in the text because________. A.they played an important part in Australian life B.she was planning to travel on a camel C.she wanted to speak highly of the animals D.she wanted to explain why the train was called Ghan 答案:  D;Ⅱ.Read the text again an

您可能关注的文档

文档评论(0)

zhaoxiaoj + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档