2013高三英语名师点石为金资料复习课件(人教版)阅读理解细节理解题.ppt

2013高三英语名师点石为金资料复习课件(人教版)阅读理解细节理解题.ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
2013高三英语名师点石为金资料复习课件(人教版)阅读理解细节理解题

【解析】选C。细节理解题。由倒数第二段“. . . and is the owner of two car shops, and recently celebrated the 11th anniversary of her company, which is 89th on the Hispanic Business 500 with revenues of more than $45 million per year. ”可知,Marion Luna Brem自己的公司运作得非常成功。 16. The author writes the passage mainly to _____ . A. introduce one of the 500 biggest companies to us B. tell us how to conquer cancer of the breast C. praise Marion Luna Brem’s good qualities D. encourage us to follow Marion Luna Brem’s example 【解析】选D。写作意图题。身患癌症的女强人Marion Luna Brem在丈夫离开,一无所有的情况下顽强地与命运作斗争,最后战胜病魔并成功开创了自己的事业。作者意在鼓励大家以Marion Luna Brem为学习榜样,不屈服于悲惨的命运。 E (2010·天津模拟) Tony Wrench and his wife Faith, wearing the traditional woolly jacket, have set up their home in the shadows of Preseli Mountains. They built the house in the winter of 1997 with the dream of living what they call “low-impact lives”. Their dream is to get close to nature, have little pollution and prove they can change the world. But their action was stopped almost a year later by the local government. Eventually, a new rule about environment protection was brought and the government permitted the couple to carry on their “low-impact lives”. The completed house is built around a frame of 200 firs(冷杉)and made entirely of natural materials, in a style that is part-native American, part-ancient Celt. Mr. Wrench said this house was more like a sort of large basket. The most expensive part of the building was the rubber(橡胶)pond-liner for the roof at £650—all in it cost a grand total of £3, 000, the labor being supplied by the couple and a few good friends. The idea is to try to make the most of the natural resources around them, reducing their impact as much as possible on the environment. Electricity is generated from three solar panels on the roof and a small windmill. Food is mostly home-grown(自产的)and they even make their own wine from a vine(藤)on the roof. Drinking water comes from the mountain stream and hot wat

您可能关注的文档

文档评论(0)

haihang2017 + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档