2017届高三英语一轮复习 Unit 5 Travelling abroad练习 新人教版选修7.docVIP

2017届高三英语一轮复习 Unit 5 Travelling abroad练习 新人教版选修7.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 5 Travelling abroad 阅读理解·组块专练——练速度 (限时:35分钟) Ⅰ.阅读理解 AWelcome to Adventureland!Everyone loves Adventureland! The parks and exhibitions were built for you to explore, enjoy, and admire their wonders. Every visit will be an unforgettable experience. You will go away enriched, longing to come back. What are you going to do this time? The Travel PavilionExplore places you have never been to before, and experience different ways of life. Visit the Amazon jungle village, the Turkish market, the Tai floating market, the Berber mountain house and others. Talk to the people there who will tell you about their lives, and things they make. You can try making a carpet, making nets, fishing ... The Future TowerThis exhibition shows how progress will touch our lives. It allows us to look into the future and explore the cities of the next century and the way well be living then. Spend some time in our space station and climb into our simulator (模拟装置) for the journey to Mars! The Nature ParkThis is not really one park but several. In the Safari Park you can drive among African animals in one of our Range Cruisers: see lions, giraffes, elephants in the wild. Move on to the Ocean Park to watch the dolphins and whales. And then there is still the Aviary to see ... The PyramidThis is the center of Adventureland. Run out of films, need some postcards and stamps? For all these things and many more, visit our underground shopping center. Come here for information and ideas too. 1.The Travel Pavilion is built to help visitors ________. A.realize the importance of traveling B.become familiar with mountain countries C.learn something about different places in the world D.learn how to make things such as fishing nets 解析:选C 细节理解题。根据第二段中的“Explore places you have never been to before, and experience different ways of life.”可知,The Travel Pavilion建立的目的是帮助参观者了解世界上不同的地方。故选C项。 2.If you are interested in knowing about what peoples life will be, you may visit ________. A.the Travel Pavilion B.the

您可能关注的文档

文档评论(0)

xuefei111 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档