【通用版】2018版高三英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 3 The world online课后分层集训 牛津译林版选修7.docVIP

【通用版】2018版高三英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 3 The world online课后分层集训 牛津译林版选修7.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
课后分层集训  Unit 3 The world onlineⅠ.阅读理解A (2017·衡水中学高三一调)People are being tricked into Facebook with the promise of a funbook users dont realize this is happening.Even if they know what the company is up to,they still have no idea what theyre paying for Facebook because people dont really know what their personal data is worth. The biggest problem,however,is that the company keeps changing the rules.That was the great thing about Facebook.You could create your own little private network.Last year,the company changed its privacy rules so that many things:your city(默认) to be shared with everyone on the Internet.is is more about Facebook looking to make more money.In original business model,which involved selling ads and putting them.At the side of the pages totally, who wants to look at ads when theyre online connecting with their friends? The privacy issue has already landed Facebook in hot water in Washington.In April,Senator Charles Sehumer called on Facebook to change its privacy policy.He also urged the Federal Trade Commission to set guidelines for social networking sites.“I think the senator rightly communicated that we had not been clear about what the new products were and how people could choose to use them or not to use them,” Sehrage admits. I suspect that whatever Facebook has done so far to invade our privacy,its only the beginning,which is why Im considering canceling my account.Facebook is a handy site,but Im upset by the idea that my information is in the hands of people I dont know.Thats too high a price to pay. 【语篇解读】 本文是一篇说明文主要介绍了Facebook使用用户的个人信息来营利这一有1.What do we learn about Facebook from the first paragraph? A.It provides loads of information to its users. B.It earns money by putting on advertisements. C.It is a website that sends messages to users who want to get married. D.It makes money by selling its users personal data. D [推理判断题。根据第一段可知并不是免费的人们是以自己的个人信息为代价来使用Facebook的;由此可知是通过出卖用户个人信息数据来营利的。故选D。]2.What does the author say about most Facebook us

您可能关注的文档

文档评论(0)

xuefei111 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档