【通用版】2018高考英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 2 Cloning题型组合课时练 新人教版选修8.docVIP

【通用版】2018高考英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 2 Cloning题型组合课时练 新人教版选修8.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 2 Cloning Ⅰ.阅读理解(2017·泉州高三质量检查)When students read articles about scientific discoveryrtant.What they wont show are the mistakes or failures that came first.Yet sometimes those mistakes pointed the way to success. It can take a long time and many experiments to achieve scientific success. Robbin,16,and Annabelle,15,learned that while working this summer in a biochemistry lab at Stony Brook University in New York.Whats more,they learned that failure is not necessarily something to fear. “I like the idea of scientific research,” says Robbin.Its the basis for “every lesson you learn in school and understanding everything you see in life”. This summer,Robbin has been working with Lauren,a chemistry student,who is making new drugs to fight harmful bacteria.At first,the tests made Robbin anxious.She worried that she might be making costly mistakes.But Lauren reassured her that finding out what doesnt work is “just part of the learning process”.With timewith graduate student Agnieszka Gil.“Sometimes I try something and it takes a while for the experiment to run.”This means that finding out whether Annabelle did something wrong can be a stressful waiting game,because “if you did something wrong you need to do it again”.But shes now learning to be patient and not to expect instant success.【语篇解读】 在阅读科学发现的文章时人们往往对科学成就过度关心其实科学成就往往是建立在无数次失败的基础之上的。Robbin和Annabelle在实验室里体会到了坦然接受实验失败的价值。1.What impresses students most in articles about scientific discovery? A.Scientists achievements. B.The reasons for success. C.The cause of mistakes. D.Stressful process of research. A [细节理解题。根据第一段的第一句“When students read articles about scientific discovery以及第二段的第一句“It can take a long time and many experiments to achieve scientific success.”可知学生在阅读科学发现的文章时对科学成就的印象最为深刻故A项正确。]2.What can we learn from the passage? A.Robbin is a graduate student. B.Lauren managed to make new drugs. C.Annabelle learns the value of patience. D.Agnieszka expected instant success. C [推理判断题。根据倒数第二段的最后一句“But shes now learni

您可能关注的文档

文档评论(0)

xuefei111 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档