- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
选修8unit1_语言点于应用
Only a few years ago, people thought that the older American cities were dying. Some city residents now see a bright, new future. Others see only problems and conflicts. One thing is sure: many dying cities are alive again. [助读词汇] be similar to和……相似 reflect 反映 decrease 减少 increase 增加 resident 居民 for rent 供出租 conflict 冲突 professional 职业的 What does the author think of cities all over the world? A. They are alive. B. They are hopeless. C. They are similar. D. They are different. 解析:C细节理解题。由文章的第一句American cities are similar to other cities around the world判断。 2. Why did American city residents want to live in the suburbs after World War II? A. Because older American cities were dying. B. Because they were richer and needed more space. C. Because cities contained the worst parts of society. D. Because they could hardly afford to live in the city. 解析:B细节理解题。由文章第二段的中的city residents became wealthier. They had more children so they needed more space可以判断。 3. According to the 4th paragraph, a great many poor people in American cities ____. A. are faced with housing problems B. are forced to move to the suburbs C. want to sell their buildings D. need more money for daily expenses 解析:A细节理解题。由第四段的Countless poor people must leave their apartments in the city because ...可知。 4. The underlined word “shift” (Para.4) probably means “ ____ ”. A. reduction B. Explosion C. growth D. change 解析:D词义猜测题。由第三段的They continue to move to ...Many young professionals are moving ...可推出shift的意思为“改变”。 5. We can conclude from the passage that ____ . A. American cities are changing for the worse B. people have different views on American cities C. many people are now moving from American cities D. the population is decreasing in older American cities 解析:B推理判断题。文章最后一段讲述了两种不同的态度, 由此推知答案是B。 (B) [2009全国] Having a husband means an extra seven hours of housework each week for women, according to a new study. For men, getting married saves an hour of housework a week. “It’s a we
您可能关注的文档
- 英语:人教版新课标 第8册 词组大全.doc
- 2014年6月四级主要词汇.doc
- 英语单词测试模块8答案.doc
- 选修8词组词汇.doc
- DB11-488-2007 北京市地方标准 《出租小轿车运营服务规范》.pdf
- 租船课堂笔记整理完美版.pdf
- 牛津版九年级2011-2012下学期第八周英语辅导总结.pdf
- 2015年职称英语考试C级重点词汇H字母.pdf
- 商务英语教案09.pdf
- 第八章 租船运输业务.pdf
- 英语专业文章.ppt
- chapter 4课件.ppt
- 2012英语名师备课(课件)新人教版选修8:Unit1《A land of diversity》.ppt
- 选修8 unit1 语言点与应用.ppt
- 牛津英语 上海 高三上 book5 Unit 4 language points(冲突_FOUNDER-PC_2012-10-20 06-11-16).ppt
- 考前看 作文1.ppt
- 日本动漫, 商业化, 英文.ppt
- ivy-选修八黑体字.ppt
- 人教版 选修8unit 1cA land of diversity Reading.ppt
- B8 Unit 1 Reading 2阅读(Ⅱ)导学案.ppt
文档评论(0)