- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
课时训练 Section Ⅲ Lesson 3 Weddings
Ⅰ.根据句意及汉语或首字母提示,用合适的单词填空
1.The opening c of the Olympic Games a the people all over the world.?
答案:ceremony;attracted
2.The professor received an i to give a speech in a local school.?
答案:invitation
3.We want to enter the library, but we can’t find where the e is.?
答案:entrance
4.Don’t worry about the meeting;you can just stay at home and a your sick mother.?
答案:attend
5.Jack’s aunt makes a living by c articles to different newspapers and magazines.?
答案:contributing
6.Television stations throughout the world are (连接) by satellite.?
答案:linked
7.At the wedding the (新娘) looked really beautiful.?
答案:bride
8.My brother got (结婚) last month.?
答案:married
Ⅱ.用适当的介词填空
1.Some people find it difficult to ask help when they are trouble.?
答案:for;in
2.They agreed the plan to go camping at the weekend after a long discussion.?
答案:to/on
3.Betty, why not join us our discussion about the project??
答案:in
4.The camera is now linked the computer.?
答案:to/with
5.The bride and bridegroom’s crowns are made flowers, not gold.?
答案:of
Ⅲ.阅读理解
If you’re like most kids,you’ve probably made more than a few paper airplanes in your day.But how many kids can say their paper airplanes were life-size?At least one:12-year-old Arturo Veldenegro of Tucson,Arizona,who won the Pima Air Space Museum’s first annual(一年一次的) Great Paper Airplane Project Fly-Off in March 2012.
“The purpose of the competition is to inspire(激发) and draw kids’ interest in science and flight(飞行),”says Tim Vimmerstedt,director of the museum.
About 150 kids entered the competition.The young designers(设计师) learned about how airplanes fly and then began to design their own airplanes.
Arturo designed and built his airplane.When he was finished,he took his airplane to the flight area and let it fly,outdistancing the other competitors in all age groups.At last,Arturo?s airplane flew the farthest—more than 75 feet!
As the winner,Arturo got to meet with
您可能关注的文档
- 2016-2017高中英语 1.3 Integrating Skills课件 外研版必修5.ppt
- 2016-2017高中英语 1.3 Learning about Language & Using Language课件 新人教版选修6.ppt
- 2016-2017高中英语 1.3 Learning about Language & Using Language练习 新人教版选修6.doc
- 2016-2017高中英语 1.4 Writing课件 外研版必修5.ppt
- 2016-2017高中英语 1.4 Writing课件 新人教版选修6.ppt
- 2016-2017高中英语 1Unit 2 English around the worldPeriod Four Grammar & Writing课时作业 新人教版必修1.doc
- 2016-2017高中英语 1Unit 3 Travel journal Period Three Using Language课时作业 新人教版必修1.doc
- 2016-2017高中英语 2.1 A Job Worth Doing课件 外研版必修5.ppt
- 2016-2017高中英语 2.1 Warming Up,Pre-reading,Reading & Comprehending课件 新人教版选修6.ppt
- 2016-2017高中英语 2.1 Warming Up,Pre-reading,Reading & Comprehending练习 新人教版选修6.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅳ Lesson 4 Christmas Communication Workshop and Culture Corner课件 北师大版必修1.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅳ Lesson 4 Christmas Communication Workshop and Culture Corner课时训练 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration Section Ⅴ 单元语法突破 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 3 Celebration过关检测 北师大版必修1.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 4 Cyberspace 1 Section Ⅰ Warm-up & Lesson 1 Tomorrow’s World课件 北师大版必修2.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 4 Cyberspace 1 Section Ⅰ Warm-up & Lesson 1 Tomorrow’s World课时训练 北师大版必修2.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 4 Cyberspace 2 Section Ⅱ Lesson 2 Websites课件 北师大版必修2.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 4 Cyberspace 2 Section Ⅱ Lesson 2 Websites课时训练 北师大版必修2.doc
- 2016-2017学年高中英语 Unit 4 Cyberspace 3 Section Ⅲ Lesson 3 Virtual Reality课件 北师大版必修2.ppt
- 2016-2017学年高中英语 Unit 4 Cyberspace 3 Section Ⅲ Lesson 3 Virtual Reality课时训练 北师大版必修2.doc
原创力文档


文档评论(0)