- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
《Module 1 Europe Introduction Reading》
Ⅰ.单词拼写
1.The museum has several life-sized s________ of people and animals.
答案:sculptures
2.The country is now being g________ by the Labour Party.
答案:governed
3.People have lived in this valley since a________ times.
答案:ancient
4.The wheel in the Indian flag is a s________ of peace.
答案:symbol
5.By the way, w________ in Beijing do you live?
答案:whereabouts
6.We live ________ (在……对面) the school, so we often go to school on foot.
答案:opposite
7.The boy is brave enough to swim ________ (横过) the river.
答案:across
8.My uncles ________ (出生地) is Shanghai.
答案:birthplace
9.A new factory is to be ________ (位于) on this site.
答案:located
10.The ________ (文明) of mankind has taken thousands of years.
答案:civilisation
Ⅱ.用括号内所给单词的适当形式填空
1.As we all know, there are seven ________ (continental) and four oceans in the world.
答案:continents
2.His father is an experienced ________ (architecture) and he is always busy designing new buildings.
答案:architect
3.In this museum there are works ________ (production) by famous artists of all time.
答案:produced
4.________ (face) with a sudden job loss, would you consider it a failure, or an opportunity for a new start in your career?
答案:Faced
5.The room ________ (design) as a dining hall is now a visitors centre.
答案:designed
6.The city ________ (government) by the famous mayor develops very smoothly.
答案:governed
7.Shanghai is a city of China, ________ (situate) on the River Huangpu.
答案:situated
8.The company wants to ________ (location) the factory on land near the railway.
答案:locate
9.He is one of the most ________ (influence) figures in the government.
答案:influential
10.The terrorists attack on the UN building has shocked the ________ (civilisation) world.
答案:civilized
Ⅲ.阅读理解
A
Paris is the capital of the European nation of France. It is also one of the most beautiful and most famous cities in the world.
Paris is called the City of Light. It is
您可能关注的文档
- 2015-2016高中数学 第四章 框图 4.2结构图课时作业 新人教A版选修1-2.doc
- 2015-2016高中数学 第四章 框图 章末课时作业 新人教A版选修1-2.doc
- 2015-2016高中数学 第四章 框图课时作业 新人教A版选修1-2.DOC
- 2015-2016高中数学 第一讲 相似三角形的判定及有关性质单元整合课件 新人教A版选修4-1.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 导数及其应用 1.1 变化率问题课件 新人教B版选修2-2.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 导数及其应用 1.2 导数的概念课件 新人教B版选修2-2.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 导数及其应用 1.3 导数的几何意义课件 新人教B版选修2-2.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 导数及其应用 2.1 几个常用函数的导数课件 新人教B版选修2-2.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 导数及其应用 3.2 函数的极值与导数课件 新人教B版选修2-2.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 导数及其应用 3.3 函数的最大(小)值与导数课件 新人教B版选修2-2.ppt
- 2015-2016高中英语 1.1《Unit 1 Festivals around the world Warming Up & Reading》课时作业 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 1.2 The written word Grammar Word课时训练(含解析)牛津译林版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 1.2 The written word Grammar课件 牛津译林版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 1.2 Women of achievement Grammar课时训练 新人教版必修4.doc
- 2015-2016高中英语 1.2《Art Learning about Language & Using Language》练习 新人教版选修6.doc
- 2015-2016高中英语 1.2《Living well Learning about anguage & Using Language》课时作业 新人教版选修7.doc
- 2015-2016高中英语 1.2《Unit 1 Festivals around the world Learning about Language & Using Language》课时作业 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 1.3 The written word Task & Project课件 牛津译林版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 1.3 Women of achievement Learning about Language & Using Language课时训练 新人教版必修4.doc
- 2015-2016高中英语 1.3《Art Grammar & Writing》练习 新人教版选修6.doc
文档评论(0)