2015-2016高中英语 5.1《Module 5 Great People and Great Inventions Introduction Reading》课时作业 外研版必修3.docVIP
- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
《Module 5 Great People and Great Inventions Introduction Reading》
Ⅰ.根据汉语提示写出单词
1.Everyone should enjoy ____________ (平等) in employment, whatever family backgrounds they are from.
答案:equality
2.In some ways, a healthy mind is even more ________________________________________________________________________
(重要的) than a healthy body.
答案:important
3.The organization ____________ (建立) by the famous actress has helped countless children who lost their parents.
答案:founded
4.Many old people still have the ____________(信念) that boys are better than girls.
答案:belief
5.It is debatable whether an official can use his ________________________________________________________________________
(职位) for his personal interest.
答案:position
6.Ways must be found to avoid the effect of ________________________________________________________________________
(压力), bad diets and overwork on our health.
答案:stress
7.She ________________ (辞职) from the directorship and left the firm.
答案:resigned
8.He ______________ (命令) us to leave at once, but nobody followed it.
答案:ordered
9.I cant thank you enough for your ____________ (善良).
答案:kindness
10.The general ____________ (原则) is that education should be available to all children up to the age of 16.
答案:principle
.语法填空
Though ancient China was a place where states were often __1__ war with each other, many great philosophers were born, of __2__ Confucius has the greatest influence. He __3__ (stress ) the importance of kindness, duty and order in society. Chinese society __4__ (influence) by his ideas for more than 2,000 years.
The ideas of Mencius were very __5__ to those of Confucius. His father died __6__ he was young, and he was brought up by his mother. Unsatisfied with the ruler, he __7__(resign) from the position he held and for many years he travelled from state to state, __8__ (teach) the principles of Confucius. He believed that man is good and that people were more important __9__ rulers. He hated the state when it treated p
您可能关注的文档
- 2015-2016学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note《Warming-up & Reading》课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note《考点循环训练》课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note单元综合测评 新人教版必修3.doc
- 2015-2016学年高中英语 Unit 4 Astronomy the science of the stars《Grammar》课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016学年高中英语 Unit 4 Astronomy the science of the stars《Learning about Language》课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016学年高中英语 Unit 4 Astronomy the science of the stars《Using Language》课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016学年高中英语 Unit 4 Astronomy the science of the stars《Warming-up & Reading》课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016学年高中英语 Unit 4 Astronomy the science of the stars单元综合测评 新人教版必修3.doc
- 2015-2016学年高中英语 Unit 5 Canada-“The True North”《Grammar》课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016学年高中英语 Unit 5 Canada-“The True North”《Learning about Language》课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016高中英语 5.1《The power of nature Warming Up & Reading》练习 新人教版选修6.doc
- 2015-2016高中英语 5.1《Travelling abroad Warming Up & Reading》课件 新人教版选修7.ppt
- 2015-2016高中英语 5.1《Travelling abroad Warming Up & Reading》课时作业 新人教版选修7.doc
- 2015-2016高中英语 5.1《Unit 5 Canada The True North Warming Up & Reading》课时作业 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 5.2 Meeting your ancestors Section 2 Learning about Language&Using Language课件 新人教版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 5.2 Meeting your ancestors Section 2 Learning about Language&Using Language课时作业 新人教版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 5.2 Theme parks Grammar课件 新人教版必修4.ppt
- 2015-2016高中英语 5.2 Theme parks Grammar课时训练 新人教版必修4.doc
- 2015-2016高中英语 5.2《Module 5 Great People and Great Inventions Grammar》课时作业 外研版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 5.2《The power of nature Learning about Language & Using Language》练习 新人教版选修6.doc
最近下载
- 对近现代中国传统文化 三个传播断层的探讨和反思.doc VIP
- 生物的启示 教学设计 科学五年级上册青岛版.pdf VIP
- 共利电梯zxk-6000说明书客户版.pdf VIP
- 17J008 挡土墙(重力式、衡重式、悬臂式)(最新).pdf VIP
- ISO 13729-2020中文+英文船舶和海洋技术—船舶系泊和.pdf
- 软岩大变形隧道施工技术.pdf VIP
- 河防洪治理工程施工组织设计.doc
- 公立医院 “十五五” 发展规划计划书(2026-2030 年).docx VIP
- 关于医院“十五五”发展规划(2026-2030).docx VIP
- 大学生安全教育教程:人身与财产安全PPT教学课件.pptx VIP
原创力文档


文档评论(0)