四川岳池县罗度中学2016高考英语二轮复习 阅读理解选练11.docVIP

  • 2
  • 0
  • 约1.23万字
  • 约 7页
  • 2017-06-01 发布于北京
  • 举报

四川岳池县罗度中学2016高考英语二轮复习 阅读理解选练11.doc

2016岳池县罗度中学高考英语二轮阅读理解选练(11) 阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。 体裁:记叙文 话题:关爱动物 时间:7分钟 My husband and I had just opened up a pet sitting business earlier that year.Our customers had slowly risen from three to thirty a month.We were busy through those hot summer months,driving between visits.Our services were strictly held at the pet owners home.It was almost too busy for the two of us,but we were making good money! We asked pet owners new to our services to phone two weeks ahead so we had enough time to meet the owners and pets at their homes and make any following meeting before the owner leaves. One day,we decided to take on a new customer just two days before they would leave.We met the family,filled in a form,and spent some time with their dog,Hercules.He playfully jumped on us and touched our hands and arms using his tongue.The family laughed as he did this,showing us that he was very loving. Two days later I appeared at the house,alone.I came up to Hercules and said hello happily.I filled up his water bowl and cleaned any messes he made.Meanwhile,he was so lovely sitting beside.I thought this would be the good picture to send to the owners,a usual service.After the light and “click” sound went off,Hercules rushed at me.I didnt know what had just happened until I noticed the drops of blood.I ran out and did the only thing—calling my husband. Then I went to neighbors for help.My husband arrived after ten minutes.The helpful neighbor and my husband led Hercules back into his pen(圈).Then my husband and I took off to the hospital. I must have looked like I was shot when I walked into the hospital.The nurses quickly moved me to a room.I asked the doctor in a weak but playful manner,“Am I going to die?” He replied,“Finally.” 【语篇导读】 本文是一篇记叙文。作者和她丈夫从事给别人看护宠物的工作,工作非常繁忙。有一次,作者外出照看宠物却发生了意外。 1.According to the text,the authors work was ______. A.tiring and dangerous B.easy and free C.well paid D.done outdoors 解析 细节理解题。根据文章第一段的最后两句可知,作者和她丈夫的工作主要是在客户家里进行的,他们非常忙碌,但是报酬是很高的。

您可能关注的文档

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档