- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
统考英语-交英语
交际英语
1、- Unbelievable! I have failed the driving test again!
- _______ This is not the end of the world.
A.Good luck.
B.Cheer up.
C.Go ahead.
D.No problem.
答案:B
2、Thank you ever so much for your lovely gift.
-- _________
A.Never mind
B.Im glad you like it.
C.Please dont say so.
D.No, Its not so good.
答案:B
3、- Is it possible for you to work late tonight?
- _______
A.I like it.
B.Ill do that.
C.Id love to.
D.I think so.
答案:D
4、Whats the problem with your bike?
-- _________
A.Not at all.
B.Good, thank you.
C.Nothing serious.
D.Sure
答案:C
5、Would you like something to drink? What about a cup of tea?
-- _________
A.No, thanks.
B.No, I wouldnt.
C.Yes, I want.
D.Yes, I like.
答案:A
6、How can I get to the cinema?
-- _________
A.Its very far.
B.Yes, there is a cinema near here.
C.Its well known.
D.Go down this street and turn left.
答案:D
7、What a beautiful dress you have on today!
-- _________
A.It is suitable for me.
B.No, it isnt.
C.You want to have one, too?
D.Thank you.
答案:D
8、Let me introduce myself. Im Steward.
-- _________
A.What a pleasure.
B.Pleased to meet you.
C.I dont know.
D.Thanks a lot.
答案:B
9、I didnt mean to do that. Please forgive me.
-- _________
A.Not too bad.
B.Thats all right.
C.Its a pleasure.
D.Thank you.
答案:B
10、Are you going on holiday for a long time?
-- _________
A.It was a long time.
B.Two weeks ago.
C.No. Only a couple of days.
D.Not long time ago.
答案:C
11、Is John there?
-- _________
A.Speaking.
B.Im not Mary.
C.Who are you?
D.Mary is well today.
答案:A
12、Thank you for your invitation.
-- _________
A.It doesnt matter.
B.Its a pleasure.
C.Its a small thing.
D.Ill appreciate it.
答案:B
13、Good morning, John. How are you doing?
-- _________
A.Im pleased.
B.Good night.
C.Not so bad. And you?
D.How do you do?
答案:C
14、- Whats wrong with you, dear?
-- _________
A.I didnt go to school.
B.I have a terrible headache.
C.I took the kids shopping today.
D.It is a beautiful dress.
答案:B
15、I think he is a good lecturer.
-- _________
A.Sorry
原创力文档


文档评论(0)