大学英语作业答案概要1.docVIP

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
大学英语作业答案概要1

作业1.? ( 单选题 ) According to the passage, advertisements will NOT make us ____________.(本题5.0分) ?A、? buy something? ?B、? know the functions of some new goods? ?C、? learn some knowledge? ?D、? forget the old things that are already known by people? 学生答案:D 标准答案:D 解析: 得分:5 2.? ( 单选题 ) What will you possibly want to know from a washer advertisement?(本题5.0分) ?A、? some details.? ?B、? how much it will cost.? ?C、? its functions.? ?D、? all of the above.? 学生答案: 标准答案:D 解析: 得分:0 3.? ( 单选题 ) What is the author’s attitude towards most people’s claim that they never read advertisements?(本题5.0分) ?A、? doubt? ?B、? agreement? ?C、? acceptance? ?D、? in favor of? 学生答案: 标准答案:A 解析: 得分:0 4.? ( 单选题 ) According to the text, which of the following statements is true?(本题5.0分) ?A、? only TV commercials are useful in daily life? ?B、? advertisements help to change our life? ?C、? advertisements should be serious? ?D、? advertisements make us spend more money on newspaper, magazines and broadcast programs.? 学生答案: 标准答案:B 解析: 得分:0 5.? ( 单选题 ) In the passage, the author is focusing on ____________.(本题5.0分) ?A、? how people buy things through advertisements? ?B、? the useful service of advertisements to the community? ?C、? how advertisers spend their money? ?D、? the advantages and disadvantages of advertisements? 学生答案: 标准答案:B 解析: 得分:0 6.? ( 单选题 ) Many people who first visit the United States will find that _______.(本题5.0分) ?A、? America is a highly developed country? ?B、? American city people seem to be always in a rush? ?C、? the fast pace in American life often causes much trouble? ?D、? Americans are impatient and unfriendly people? 学生答案: 标准答案:B 解析: 得分:0 7.? ( 单选题 ) When the author says “You will miss smile”, he means ___________.(本题5.0分) ?A、? you will fail to notice that Americans are pleasant and happy? ?B、? you will be puzzled why Americans do not smile at you? ?C、? you will feel that Americans do not seem very friendly? ?D、? you will find that Americans dont have much sense of humor? 学生答案: 标准答案:C 解析: 得分:0

文档评论(0)

yaocen + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档