- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
06规章简答综合(06 simple rules and comprehensive)
06规章简答综合(06 simple rules and comprehensive)
(06 short short answer comprehensive regulations)
1. what is the railway station?
Answer: the line refers to the hair line, shunting line, pulling line, line and station of goods designated other lines. J27
2. what is the special line of railway lines?
Answer: special line refers to the safety line and refuge line J27
What are the 4. signal devices in general?
Answer: divided into signal and signal indicator two categories. J57
6. what kinds of interlocking equipment can be divided into?
Answer: divided into centralized interlocking and non centralized interlocking. J77
8. what kinds of repair procedures can be divided into regular maintenance of diesel and electric locomotive?
Answer: diesel and electric locomotives for repair, overhaul, repair and minor. J120
12. what are the requirements of the technical regulations for shunting between single track semi-automatic block section and double line reverse direction exit station? 7
Answer: must have to stop the basic block method of dispatching orders, and adjacent station for block procedures, and issued to the driver out of the station shunting notice. J223
13. how are the boundaries of blocked partitions divided?
A: an automatic block section is adjacent to the two color light signals in the same direction, with the center line of the signal column passing along the line as the dividing line. J228
14. What is the driving document for the train entering the blocking zone in the three show automatic block section? 7
Answer: for the station or through the yellow lights or green lights of the signal, but the passenger train and the passenger train follow the train, which is the green light of the outbound signal. J233
15., the single track section, according to the dispatching order, blocked the two section, and then sent the train which did not answer the station. The train was running
Should pay attention to what matters?
Answer: the train should not stop signal response in
您可能关注的文档
- (精品)自行车长途旅行必备物品详细说((quality) bike travel essential items detailed).doc
- (绵阳天府厨校汤底制面技术)四川家常面条(担担面、豌豆扯面、((Mianyang Tianfu school kitchen soup noodle noodles (Sichuan Technology), pea has cooked noodles,).doc
- (七) 循环语句和循环控制((seven) loop statements and loop control).doc
- (名人访谈)经久不衰情境领导力((celebrity interviews) enduring situational leadership).doc
- (十六)疟疾门((sixteen) malaria portal).doc
- (澳门豆捞)百姓豆捞火锅(基础锅底配制、火锅蘸料、肉滑制做核心技术)_63((Macao doulao) people doulao (basic preparation, Hot pot pot Hot pot Zhanliao, Rouhua making core technology) _63).doc
- 000145保健6招让你拥有一口好牙(000145, health care 6 strokes, so that you have a good teeth).doc
- (二十) 堆和链表((twenty) heap and linked list).doc
- 0004.卷四 七言乐府(4 the seven words Poems).doc
- 003读书笔记(003 reading notes).doc
- 05届初三语文中考模拟试卷93(05 third language exam simulation papers 93).doc
- 072《俗说》[南朝梁]沈约(072 vulgar Liang Yue said []).doc
- 07北齐安帝后主高纬(07 North Main fanentti high latitude).doc
- 07年7月自学西方经济学考试(07 July self-study western economics exam).doc
- 07年试题(07 year test questions).doc
- 08.电气化行车07-04-01(8 electric driving 07-04-01).doc
- 08朱允炆下落之谜-毛佩琦(08 the mystery of Zhu Yunwen's whereabouts - Mao Peiqi).doc
- 09.07.01慕容超老师概述16国历史(09.07.01 Murong super teacher overview of the history of the 16 countries).doc
- 09.07.12 戚继光讲诗词(09.07.12 speaks Poetry).doc
- 09yuwen(09yuwen).doc
最近下载
- 第十章正交试验设计.ppt VIP
- 鲁拜集(黄克孙郭沫若对照).pdf VIP
- (2025秋新版)青岛版三年级科学上册《5 .制作动物分类图册》PPT课件.pptx VIP
- 2025年(精品)成都七中学校自主招生考试试题 .pdf VIP
- 小学二年级新学期家长会班主任发言稿.docx VIP
- 现浇箱梁专项施工方案.doc VIP
- 北师大版数学二年级下册 长方形与正方形.ppt VIP
- QFSN-600-2型发电机铁心损坏分析 Analysis on Damage of QFSN-600-2 Generator Core.pdf VIP
- 小学二年级新学期家长会班主任发言稿.pdf VIP
- 小箱梁吊装履带吊安拆方案.docx VIP
文档评论(0)