- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 1《Breaking records》课件
* * * * * * caregiver照料者 abandon离开(某人) separate各自的 annoying使人气恼的 【助读词汇】 A. warn people of the possible risks in adopting RFID technology B. explain the benefits brought about by RFID technology C. convince people of the uses of RFID technology D. predict the applications of RFID technology 1. The article is intended to _____. D主旨大意题。通读全文得知。 2. We know from the passage that with the help of RFID tags, people ___. A. will have no trouble getting data about others B. will have more energy for conversation C. will have more time to make friends D. won’t feel shy at parties any longer A细节理解题。根据第一段“Fortunately, you’ve got a thing that sends out...and the time available for meeting-whatever”, 可推知选A。 A. scanning devices B. radio waves C. batteries D. chips 3. Passive RFID tags chiefly consist of __. D 细节理解题。根据第三段“An RFID tag with a tiny chip can be fixed...Passive RFID tags have no energy source-batteries because they do not need it”, 可知选D。 A. Because children will be tracked by strangers. B. Because market competition will become more fierce. C. Because their private lives will be greatly affected. D. Because customers will be forced to buy more products. 4. Why are some people worried about RFID technology? C 细节理解题。根据第六段“Human right supporters are nervous...It goes too far tracking...Accompanied by how many biscuits”可知选C。 A. will not be used for such matters as buying milk B. will be widely used, including for buying milk C. will be limited to communication uses D. will probably be used for pop music 5. The last paragraph implies that RFID technology ____. B 推理推断题。根据最后一段提到的Marconi在发明收音机时只想应用在轮船与陆地沿岸的交流沟通, 没想到应用在流行音乐上, 因而谁知道RFID及相关技术在未来将怎样使用, 可能会用在买牛奶的问题上。 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ⑴ 他一听到尖叫声就冲进了房间。 _______________________he heard the scream, he rushed into the room. 举一反三请将下列句子译成英文。 The moment/Immediately ⑵ 每次我感冒, 都流鼻涕。 ___________________________, my nose runs. ⑶ 我第一次见到他时, 他给我留下了很好的印象。 He gave me a good impression _______ ________
您可能关注的文档
- CHAPTER 4 The Components of the System 8. Putting It All Together 课件.ppt
- CHAPTER 8 Operating Systems and Utility Programs 1. System Software课件.ppt
- Unit 4 Lesson 21 What Year Is It 教案.doc
- Unit 3 Period 6 Listening Speaking and Writing 教学设计.doc
- CHAPTER 7 Storage 8. Chapter Summary课件.ppt
- Unit 3 Under the sea 话题导入.ppt
- Unit 2 导学案3.doc
- CHAPTER 8-6. Stand-alone Operating Systems课件.ppt
- Unit 2 Robots Language points(教师版)导学案.doc
- Unit 4 Lesson 21 What Year Is It 习题 1.doc
- Unit 1 Breaking records 导学案3.doc
- Unit 4 Lesson 24 A Wonderful Trip课件3.pptx
- Unit 4 Lesson 24 Etta's Teddy Bear 习题3.doc
- Unit 1 P1 教学设计.doc
- Unit 4 Lesson 24 Etta's Teddy Bear 教案1.doc
- Unit 4 Lesson 24 Etta's Teddy Bear 教案2.doc
- Unit 4 Lesson 24 Etta's Teddy Bear 习题4.doc
- Unit 3 Under the sea Section Ⅲ 同步习题2.doc
- Unit 4 Period 2 Reading 课件.ppt
- Unit 1 Living well 同步习题5.doc
原创力文档


文档评论(0)