2018届高考英语一轮复习 Module 4 Which English Sandstorms in Asia课时作业提升练 外研版必修3.docVIP

2018届高考英语一轮复习 Module 4 Which English Sandstorms in Asia课时作业提升练 外研版必修3.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2018届高考英语一轮复习 Module 4 Which English Sandstorms in Asia课时作业提升练 外研版必修3

Module 4 Which English Sandstorms in Asia (建议用时40分钟) Ⅰ. 阅读理解 A   A sandstorm refers to a high amount of wind occurring in sandy areas, usually in deserts, where the wind speed is able to lift the top layer of sand from the ground, and push it in every direction. The sand involved in the sandstorm can reach heights of about 3. 05 m~15. 24 m.   It is very dangerous to experience a sandstorm. Sand can get into the nose, eyes, mouth and lungs. If you happen to be caught in a sandstorm, you must protect yourself by wearing masks, scarves and so on.   If you’re driving when such a storm approaches, it’s advised that you pull off the road, since it’s difficult to continue driving. This is also important since vehicles can fail in during sandstorms and you could end up stuck on the road.   Most sandstorms occur in spring, and during the daytime. Many of the areas around the Persian Gulf and the Sahara Desert are associated with the most serious storms. Since it’s a natural phenomenon, it can’t be entirely controlled. In areas that are natural desert regions, you can’t always prevent a sandstorm. There’s much evidence that the planet Mars has dust storms, and clearly, no human intervention(介入)is responsible for such. Though it can move whole sand dunes and destroy crops, a sandstorm is not without benefit. 【文章大意】本文介绍了沙尘暴常发生的时间、地点和基本状况以及如何在沙尘暴中自我保护的一些建议。 1. If you’re driving in a sandstorm, you’d better______ . A. stop your car in the middle of the road B. continue to make your way C. stop and ask for help D. stop your car on the side of the road 【解析】选D。细节理解题。根据第三段的If you’re driving when such a storm approaches, it’s advised that you pull off the road. . . 可知, 如果你遇到沙尘暴, 你最好把车停在路边。pull off the road把车停在路边。故选D。 2. The underlined sentence shows that, anyway, sandstorms are______ . A. useful  B. useless  C. harmful  D. powerful 【解析】选A。句意猜测题。此句表明了虽然沙尘暴能移动沙丘并毁坏农作物, 但它不是毫无益处的。注意a sandstorm is not without benefit表示“不无裨益”, 是双重否定表示肯定意义。benefit益处。 3. According to the writ

您可能关注的文档

文档评论(0)

zsmfjh + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档