2018届高考英语一轮复习 Module 6 The Tang Poems Old and New课时作业提升练 外研版必修3.docVIP

2018届高考英语一轮复习 Module 6 The Tang Poems Old and New课时作业提升练 外研版必修3.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2018届高考英语一轮复习 Module 6 The Tang Poems Old and New课时作业提升练 外研版必修3

Module 6 The Tang Poems Old and New (建议用时40分钟) Ⅰ. 阅读理解 A   Hotels that use locally-sourced materials are quite popular, so for developers looking to build hotels on a Bolivian salt plain, in Southern America, it would perhaps make sense that some of the white stuff might find its way into the restaurant’s mills(磨坊). However, the builders behind the Palacio de Sal resort(度假胜地)took this idea and ran with it, for the hotel is built entirely of salt. The hotel has all the modern equipment you would expect, including a steam room, and, unsurprisingly, its own saltwater baths. But there is one rule—it is against the rules to lick(舔)the walls. It took two years to construct the amazing structure.   Creator, Don Juan Quesada, dreamt up the idea of the world’s first salt hotel as it was naturally the most practical building material in the area. It was first built in the mid-nineties but had to be pulled down in 2002 before being rebuilt.   Pedro Pablo Michel Rocha said, “The hotel is certainly invaluable. All our guests are amazed by it and tend to try to lick the walls or furniture made of salt just to be sure it is made of salt. We can promise that it all is. As the name shows, our hotel is like a palace. It has a unique structure and is a treat for the eyes. ”   Even the swimming pool, tables and chairs in the dining room are made of salt. It sleeps up to 48 people across 16 twin rooms and 8 double rooms with prices starting at 85 pounds a night. Mr Rocha added, “Our dining room is indescribable. Guests can enjoy our special meals prepared on the basis of salt, flame and lamb meat from the region, or salted chicken. The bedrooms attract attention because they look like igloos(冰屋)built with salt blocks. ” 【文章大意】文章介绍了在南美用盐建造的宾馆。宾馆里有现代化设施, 而且全部和盐有关系。 1. The hotel mentioned in the passage______. A. had to be pulled down because many people licked it B. had to be rebuilt because it was out of date C. was a failure D. was a success 【解析】选D。推理判断题。根据文章第二段提到的宾馆包括所有的现代化设施, 以及第

您可能关注的文档

文档评论(0)

zsmfjh + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档