课时讲练通2017_2018学年高中英语Module3ViolenceofNaturePeriod4IntegratingSkills要点讲解课课后阅读作业外研版必修.docVIP

  • 0
  • 0
  • 约 5页
  • 2018-11-19 发布于河北
  • 举报

课时讲练通2017_2018学年高中英语Module3ViolenceofNaturePeriod4IntegratingSkills要点讲解课课后阅读作业外研版必修.doc

课时讲练通2017_2018学年高中英语Module3ViolenceofNaturePeriod4IntegratingSkills要点讲解课课后阅读作业外研版必修

Module 3 Violence of Nature Period 4 Integrating Skills Ⅰ. 完形填空   I was a late arrival to university. I didn’t enroll(入学)until my 74th year, and wasn’t to 1 until last week. At 78, I 2 a BA(文学士)in history at Birkbeck University of London(伦敦大学伯贝克学院). I grew up in wartime Britain and my 3 was completely destroyed by the war. By the time I left 4 , aged 15, I had been to 11 different schools.  5 the war, I worked as a black cab driver for 42 years, but always 6 that I hadn’t received education. So I enrolled at Birkbeck, which is best at evening 7 . I soon realized that 8 the education I had missed as a child wouldn’t be 9 . I didn’t understand a word of my first 10 . With the support of my teachers, I began my study. When I had 11 three weeks into the course, my teacher 12 told me, “You will get this BA, no matter what. Any problems, you come and see me. ”The other students also helped to 13 me through. It hasn’t been an easy journey, but I feel 14 to have experienced student life. The day when I found out I’d 15 my degree was full of joy. You can 16 be sure that you’re going to make it until you’ve 17 it through the last exam. The graduation ceremony last week was one of the 18 moments of my life. My wife, my two sons, my classmates and my teachers were all there to 19 the moment with me. When I heard my name read out and 20 the stage I was able to say that I truly had realized a lifetime aim. 【语篇概述】“我”74岁才上大学, 上周刚毕业。78岁的“我”取得了伦敦大学的历史学学士学位, “我”这一生终于如愿以偿了。 1. A. work  B. drive  C. graduate D. study 【解析】选C。背景常识题。根据下文内容可知, 这里的意思是“我是上周刚毕业的”。 2. A. started B. finished C. taught D. devoted 【解析】选B。词语辨析题。74岁时入学, 78岁“完成”了伦敦大学的历史学学士学位的学习。finish表示“完成”。 3. A. education B. hobby C. health D. job 【解析】选A。背景常识题。本句是第二段的主题句, 根据后面的描述可知, “我”在英国的战乱时期成长, 战争完全毁了“我”的“学业”。 4. A. home B. war C. college D. school 【解析】选D。词语辨析题。根据后半句I had been to 11 different schools. 可知, 这里的意思是“15岁离开学校时, 我上过11所不同的学校”。 5. A. After B. Before C. During D. Until 【解析】选A。习语搭配题。根据后面的I worked as

您可能关注的文档

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档