课时讲练通2017_2018学年高中英语Module1EuropePeriod4IntegratingSkills要点讲解课课后阅读作业外研版必修.docVIP

  • 1
  • 0
  • 约 5页
  • 2018-11-19 发布于河北
  • 举报

课时讲练通2017_2018学年高中英语Module1EuropePeriod4IntegratingSkills要点讲解课课后阅读作业外研版必修.doc

课时讲练通2017_2018学年高中英语Module1EuropePeriod4IntegratingSkills要点讲解课课后阅读作业外研版必修

Module 1 Europe Period 4 Integrating Skills Ⅰ. 完形填空   In Britain, people have different attitudes to the police. Most people generally 1 them and the job they do—although there are certain people who do not believe that the police 2 have the power that they do. What does a policeman actually do? It is not 3 job to describe. After all, a policeman has a number of jobs in 4 . A policeman often has to control traffic, either 5 foot in the centre of a town, or in a police car on the roads. Indeed, in Britain, he might be in the traffic police car and spend all, or a lot of, his time 6 up and down main roads and motorways. A traffic policeman has to help keep the traffic moving, stop 7 motorists and offer help when there is an accident. A policeman has to help keep the 8 , too. If there is a fight or some other disturbance, we 9 the police to come and restore order. And they often have to 10 situation at great risk to their own 11 . We expect the police to solve crimes, of course, so an ordinary policeman,  12 he is not a detective(侦探), will often have to help 13 and arrest criminals. And 14 do we call when there is an emergency—an air crash, a 15 , a road accident, or a robbery? We call the police.  16 a policeman has to be 17 to face any unpleasant emergency that may happen in the 18 world. The police do an absolutely necessary job; they do it 19 well and I support them, but I do not envy policemen. I do not think that I could 20 do the job of a policeman. 【语篇概述】本文介绍了在英国警察的工作情况, 作者及人们对警察工作的看法。 1. A. dislike   B. join   C. appreciate D. envy 【解析】选C。逻辑推理题。由下文观点排除A、B, 作者及人们是欣赏警察行事的态度与精神, 而不是羡慕。 2. A. should B. would C. could D. must 【解析】选A。逻辑推理题。should指应该, 此处译为“但是一些人认为警察不应该有他们有的权力”。 3. A. a funny B. a pleasant C. an interesting D. an easy 【解析】选D。逻辑推理题。由下文可知, 警察工作很繁多, 所以是不容易描述的。 4. A. it B. one C. his D. them 【解析】选B。逻辑推理题。由下文可知, 一个警察要做很多工作, 所以用“a number of jobs in one”。 5. A. on B. by C. under D. with 【解析】选A。固定搭配题。在市中心步行(on foot)工作。 6. A. walkin

您可能关注的文档

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档