浙江永嘉县2016中考英语阅读理解二轮训练(一)含答案.docVIP

浙江永嘉县2016中考英语阅读理解二轮训练(一)含答案.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
浙江永嘉县2016中考英语阅读理解二轮训练(一)含答案

浙江永嘉县2016中考英语阅读理解二轮训练(一)及答案 【中考先睹为快】 Passage A 【2016中考模拟】阅读下列材料,从A、B、C、D四个选项中选出最佳的答案。 Language SOLUTIONS Do you think you are poor at learning languages?[来源:学科网ZXXK] Are you feeling left out because everyone speaks a foreign language except you? Language Solutions has the answer! Here at Language Solutions we make learning languages simple and fun. We offer courses in French, German and Spanish at all levels. Class are small(no more than 6 students in each) and our teachers are all high qualified and experienced. There are computers in every classroom and we have a library. This is what three of our students have to say about Language Solutions: “I’m really enjoying my course at LS. My teacher comes from Spain and we speak only Spanish during lessons—that’s why I can speak Spanish more fluently now!” Anne Daley, aged 17 “I’m studying German at LS because I want to go to a German college in three years. I’m a complete beginner and I’m surprised at how quickly I’m learning. I’m working hard but having a lot of fun, too!” Julian Henderson, aged 16 “I’m learning French at LS because I need it at work. I like the lesson at LS because the class is small and whenever I have a problem, I can discuss it with my teacher.” Gloria Hopkin, aged 22 SO WHAT ARE YOU WAITING FOR? Visit our Website for further information about our courses. 1. What is Language Solution? A. A tour guide training school. B. A foreign worker training school. C. An oversea travel agency. D. A foreign language training school. 【答案】D 【考点】推理判断题 【解析】分析文章以后不难看出,全文是一篇广告体。目的是为了推销自己,再从第四段We offer course in French, German and Spanish at all levels.可以看出,他们是一个语言培训学校,因此答案选D。 2. How many students are there in a class at LS? A. No more than 6. B. At least 6. C. Less than 16. D. At least 16.[来源:学§科§网Z§X§X§K] 【答案】A 【考点】细节理解题 【解析】在文章左半部分第四段第五行no more than 6 students in each可以看出,一个班不超过6个人,故选A。 3. How do they make language learning easy and interesting at LS? A. Speak many languages in one class. B. Have high qu

您可能关注的文档

文档评论(0)

pengyou2017 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档